2 hjärtan på besök!

Kladdmonstret och M kom och hälsade på jobb. Mina 2 hjärtan då! 😉 Så mysigt att se dem båda på mitt jobb och det var en härlig avslutning på dagen. Väl hemma bjöd mannen på lasagne. Mmm..

På tal om något helt annat så sitter jag och kollar på en film på 8:an som handlar om en familj vars son försvinner och man får följa familjens sorg och kämpan. Jag är dum som kollar på den för det gör så ont och jag bara gråter till den… 🙁 Värsta mardrömmen att bli av med sitt barn. Det gör så ont och man känner det så sjukt hårt då man själv är mamma.

0 svar på “2 hjärtan på besök!

 1. Brassemamma säger:

  Mysigt med besök!

  Hoppas det blev bra med sonen efter olyckan med hett vatten.

  Sv. tack! Nu verkar det som om det vänder för mig.

  kram

  Svara
 2. CiliaH säger:

  Åh, såna filmer klarar inte jag heller! Härförleden när de gjorde reklam för Taken på TV4 fick jag sån panik igen, nu för de storas skull! Det är den största fasan, att någon av ungarna försvinner. Usch!

  Mysigt med besök 🙂

  Kram

  Svara
  1. Sojka framtid säger:

   @CiliaH, Ja dte är ju värsta mardrömmen!! Jag ser inte sånt vanligtvis men jag råkade och sen fastnade för jag hade sett så mycket och var tvungen att se slutet så jag såg att det slutade lyckligt. 🙂
   kram

   Svara
  1. Sojka framtid säger:

   @Znogge, Jag brukar inte titta och det är verkligen dumt gjort för jag blir så påverkad och mår så dåligt av det även efter.
   Kram!

   Svara
  1. Sojka framtid säger:

   @dianasdrommar, Nä jag kan inte heller och tittar inte annars men nu fastnade jag och det är inte bra och de ångrar jag för det sä’tter djupa spår i mig. Jag börjar tänka på döden och hur meningslöst livet är osv. Inte bra för mig och jag ska inte göra om det.
   kram 🙁

   Svara
 3. Tina säger:

  Hej gumman! usch ja sånt är jobbigt att titta på. jag såg på sofias änglar i måndags och där var det en liten tjej som dog i cancer och jag grät som ett litet barn hela kvällen. mysigt att få besök på jobbet. kram!

  Svara
  1. Sojka framtid säger:

   @Tina, Men fy!! Ja visst bölar man ihjäl sig! Men jag brukar inte titta, bara råkade fastna denna gången. Jag tål inte såna saker, jag börjar tänka på döden och att allt inte varar för alltid och att allt bara är onödig och så blir jag deppig. Varför leva för att sen dö. Fy asså!
   Kram!

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up