Väska på vift och bölande morsa!

Furuvik

Ja resan till Furuvik var verkligen ett äventyr! Först på flyget hade det blivit fel med våran bokning och vi hade fått platser längst bak i flyget vilket man tydligen inte skulle ha med barn och även bredvid varandra men har man barn i knäet så kan man inte sitta på samma rad för då räcker inte syrgasen om något skulle hända så vi fick flytta runt lite och till slut fick v sitta ner och det var dags att åka till Stockholm!

Jag har väldigt mycket att berätta om resan så jag vill redan nu berätta att ni kan hitta alla inlägg under etiketten “Furuvik” längre ner på högersidan. 🙂 Inläggen kommer nämligen bli flera annars blir det ett väldigt långt inlägg!

Väl framme på flygplatsen så hittade vi fram till pendeltåget. Och halvvägs på väg så säger Paola att var är din resväska? :O Jag kollar och hittar inte den. Vi kommer fram till att vi ska hoppa av tåget och hoppar av. Jag pratar med han som kör tåget och jag kan inte hålla tillbaka tårarna. Hans tips var att inte hoppa av där vi just hoppat av för det är en obemannad station så vi hoppar på igen. En snäll man på pendeln ger mig ett telefonnr till Arlanda och efter mycket funderande så gissade vi att jag glömt den på ett fik. Vi ringde och berätta och dom skulle kolla. Men det var inte enkelt utan blev en hel del ringande.

Just det, det var inte enkelt att ringa heller. Jag visste ju att jag inte kunde föra ett normalt samtal utan att böla så jag sa till Paola att hon får ringa för jag vet att jag bara kommer börja böla! Ha ha… puhu.. jävla amningshormoner gör en till ett vrak. Ett svettigt, nervöst och ledset och stressat vrak! 😉

Men vi fick tillbaka väskan! Jag hade då förlikat mig med att den kanske var borta och att jag faktiskt inte hade något värdefullt i den. Men det var ändå skönt att få den tillbaka och skönt att dom på fiket hade lämnat in väskan.

Vi kom fram till hotellet dock lite sent men bättre sent än aldrig! 😉

Furuvik

Isak och Valencia roade sig i lekhörnan på Malmös flygplats!

Furuvik

Elias trivdes på resan! 🙂

0 svar på “Väska på vift och bölande morsa!

 1. Znogge säger:

  Vilken tur att din väska kom tillrätta. Även om det inte var så mycket värdefullt i den så vill man ändå ha sina saker.

  Svara
 2. Maddiie säger:

  Usch vad jobbigt men skönt att allt löste sig till slut 🙂
  Önskar dig en fin måndag!

  Svara
 3. Tina säger:

  Men oj vilken tur att du fick tillbaka väskan! Ja ni verkar ha haft en toppenhelg! KRAM

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.