Min skrutt snart 8 månader!

Elias 7,5 månader me&i Elias 7,5 månader 4

På lördag blir Elias 8 månader. Kan knappt fatta det själv att det gått så himla fort. Snart har jag varit hemma ett år. ETT ÅR! I vanliga fall så känns ett år asalänge. Men nu har det gått så fort. Hur snabbt går det då med tredje barnet. Nä här blir det inga fler om du undrar om det!

Framstegen hos Elias går för fort. Jag hinner inte med och om man tyckte det gick fort med första barnet, vänta bara till andra! I söndags så släppte Elias från bordet och stod helt själv utan stöd. Han kryper överallt nu typ springer fast i krypställning. Han ska också på allt nu. Alla lådor, allt ska det pillas på.

Han går runt bordet, vänder sig mot soffan och går längs soffan och ja vart han än kan resa sig så ska han det. Hans gåvagn som han fått av Karin här hemma används flitigt. Riktigt duktig på balansen och jag tror helt klart han kommer slå brorsans 11 månader på att börja gå.

I love you min älskade Elias! ♥ I pyjamas som jag fått i samarbete med me&i.

0 svar på “Min skrutt snart 8 månader!

  1. Maria säger:

    Första dottern trodde vi skulle gå hyfsat tidigt för hon tog sig fram ålande och sen krypande vid 7 månader och reste sig vid åtta men vi fick vänta på första stegen utan stöd till hon var 17 månader. Så lillasyster lär slå det ganska ordentligt

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.