Lyckan av att bli mamma – Nu spricker jag av kärlek!

Glad 11 veckors bebis

Nu har jag kommit till den där punkten där jag bara håller på att spricka av kärlek. Minns att den kom tidigare med Isak men det är ju samma att man bara blir mer och mer förälskad i sitt barn! Och jag är där nu. Där kärleken är så enorm att du verkligen känner att du kommer spricka av den kärleken.

Jag minns att jag tänkte hur är det möjligt att älska ett barn till så mycket. Och jag kan säga att det är möjligt. Det är inte så att man älskar det andra barnet mindre eller mer. Man älskar båda barnen djupt in i själen. Denna obeskrivliga känsla. Jag tänker och sörjer för dom som av någon anledning väljer bort barn med vilja för att dom inte vill ha barn. Vilken grej dom går miste om!

Det går ju aldrig att beskriva detta för någon som inte har barn men alla som har det.

Visst fattar ni? 🙂

Glad 11 veckors bebis

0 svar på “Lyckan av att bli mamma – Nu spricker jag av kärlek!

 1. Marlene säger:

  Klart man fattar! Å den kärleken blir bara större och större med åren. Igår tog min minsta studenten och jag kan säga att jag nog aldrig älskat dem mer än just precis då. När jag ser bakåt på allt vi varit igenom och hur väl sammansvetsade vi är. Mina barn bär mej genom livet, utan dem är jag inget.

  Svara
 2. Sofie - Mamma till två små säger:

  Gick länge och oroa sig under sista graviditeten om hur det skulle bli med två. Kan man älska båda lika.
  Och som du skriver så kom det lite senare med andra barnet. Man är SÅ inne i att allt ska funka, sen sätter man sig ner och det bara bubblar upp!
  Den stora kärleken man känner för sina barn, den slår inget annat….

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Vad härligt att du känner igen dig i min blogg och det med kärleken till ens barn! Exakt som du beskriver med andra barnet. 🙂

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.