Idag kan jag avslöja det!

img_0919

Hej finisar! Idag avslutade jag 10:e jobbdagen i rad och 2 dagar kvar att köra innan jag är ledig 2 dagar. Jag undrar vad jag kommer göra de 2 dagarna. Ja jag hade behövt sova hela helgen men man har ju barn, planer, städning och mycket man ska hinna innan jag går på en ny veckas pass igen.

Idag kan jag avslöja att jag slutar mitt jobb lite tidigare än planerat och börjar jobba för ett bemanningsföretag och får all utbildning jag behöver där. Det känns otroligt spännande att starta något nytt även om jag kommer sakna mina kollegor så otroligt mycket för de är verkligen så fina människor. Det känns lite i hjärtat faktiskt.

Jag hade ju även ett möte bokat idag men jag kände att jag faktiskt redan hade fått en anställning som jag kände mig nöjd med så jag avböjde det andra. Dessutom har jag hört om flera andra ställen som söker folk och inte för att skryta så blir jag alltid omtyckt så jag har aldrig svårt att få ett jobb efter man har träffat mig och ännu mer när man sätt mig jobba. 😉

Idag efter att ha skyndat hem och allt så tog jag med Elias till min fina syster Louise. Min älskade fina syster som bara gör att det brinner till lite extra i hjärtat när jag tänker på henne. Vi har ett blodsband som är så speciellt. Svårt att förklara. Vi körde in till Emporia och shoppade loss på Willys och sen blev det ju kaos utanför affären när vi betalt. Elias ville ju ha något som han inte fick så han ställde till värsta showen utanför så jag tror att alla på rulltrapporna och alla runt om fick se något extra. Elias försöka klänga sig runt mina fötter och skrek och när jag gick så kröp han efter mig helt hysteriskt, skrek och hade sig. My good! Varsågod för en gratis show till alla ha ha. Vad gör man liksom? Jag bara skrattade och gick så fick han komma panikkrypande efteråt. Ja asså han kröp verkligen efter springandes liksom. Mina gråa hår växte en decimeter!!

img_0912

Väl hemma hos Louise blev det både mys och bus! Allt innan var glömt. Den lilla skojaren och med en stor bunte 3 årstrots. Asså må han få nytta av sin envishet när han blir stor. Asså om jag trodde jag var envis så skulle ni bara se honom!

img_0903

Louise bjöd på middag och vi avslutade med kaffe. Ja jag måste lära Elias bli lite rumsren eller vad man ska säga. När det gäller sitt beteende då. Det var ju inte direkt barnanpassat ha ha. Men han lär väl sig tids nog. Vi får helt enkelt komma till syrran oftare så han lär sig. Maten blev supergod! Tack syrran, jättemysigt! Ses imorgon igen!!

img_0908

 

2 svar på “Idag kan jag avslöja det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.