Helt fel tid att bli sjuk!

Ja denna veckan blev ju inte riktigt som planerat! 2 sjuklingar hemma varav en är jag. Själv har jag åkt på dunderförkylning (rena nys och snörvelmaskinen här hemma) och Elias fick vaccin på 5 årskontrollen i veckan som gjort att han fått feber och varit tvungen att vara hemma från förskolan. Vilket innebär att jag mest varit hemma denna veckan.

Elias blev iaf godkänd på sin sista besiktning som var på Kroksbäck BVC i Malmö. Där har båda barnen gått sen de var nyfödda hos Lena Engström. Det var verkligen med tårar i ögonen vi sa farväl och jag fick höra att Lena ska gå i pension i Maj så helt fantastiskt att jag fick ha samma BVC sköterska till båda barnen under hela tiden och att vi hann tills sista mötet var avklarat för barnen. Nästa år ska ju Elias skrivas in i skolan. Kan inte fatta det!!!

Puss och ha nu ett bra slut på veckan! Själv ska jag bara längta till nästa avsnitt av Advokaten. Yes så bra den är! 🙂

2 svar på “Helt fel tid att bli sjuk!

 1. Louise säger:

  Åhh Lena gick jag också till med mina barn. Hon var så bra och såg inte alls ut som över 60 r men nu är det ju ett tag sedan jag var där med Izabella.
  Tyckte hon var jättebra för hon lyssnade verkligen på en.
  Har också haft lite sjukstuga här i veckan. men det är över nu.
  Krya på er.
  Kramar

  Svara
  1. Sojka säger:

   Ja visst är hon mysig! Nä Lena ser verkligen super fräsch ut! Jag blev verkligen förvånad när hon sa att hon skulle gå i pension! Hon ser inte ut att vara mycket äldre än 50 år. :O
   Ja man tycker ju verkligen att sjukstugeperioden borde vara över. Men snart april och typ vinter ute så blir man ju typ tokig på detta väder. Kanske hade man inte blivit sjuk om våren varit här på riktigt! Brukar liksom inte åka på förkylningar på sommaren.
   Kramar och ta hand om dig!

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.