– Ger du dina barn tid? –

Mer och mer börjar jag fundera på om jag ger mina barn den tiden de behöver och den tiden jag behöver. Jag vill inte vakna en dag och inse att jag tagit för mycket tid med datorn eller mobilen. Jag inser att jag måste detoxa mig från sociala medier och jag tror många känner igen sig. Den ständiga uppkopplingen gör att vi lever med omedveten stress. Jag förbereder mig sakta för en balans är viktig annars blir det ingen data och mobil alls. Punkt!

image

M tror det räcker med att skydda sig med solglasögon men tyvärr tror jag inte det är tillräckligt. Eller så tror ha  det är någon slags sol inomhus.

image

Idag var vi hemma hos Elmer och Elvira och lekte. Så himla roligt och våfflor bjöds det på. Elmer är den enda killen i samma ålder på Isaks avdelning. Vi pratade om att försöka få in de i samma skola när det är dags. Ja mobbning har man själv varit med om som liten så man vill ju förebygga så gott det går att de har någon att hålla ihop med.

image

image

De leker så himla bra tillsammans. Så skoj!
Elias hittade en docka och det var så roligt hur han ville ta hand om denne. 🙂

image

image

Han var verkligen koncentrerad. Först var han rädd då dockan kunde prata men sen skrattade han och tyckte det var så skoj! 😄

image

image

Ha ha de ser ut som ett blygt par. Viktigt med lite mellanrum när de ska fotograferas haha. 🙂

image

Efteråt kom Gabriel och Jasmin på besök. Mamma och pappa hade kollat ett hus inte långt ifrån. Hoppas vi blir grannar snart! 😉

image

image

Kvällen avslutades med ett skönt bad! Isak har redan däckat på soffan. Undrar om han gjorde det för att slippa badet. 😉

0 svar på “– Ger du dina barn tid? –

  1. sandra - 3 barns mamma säger:

    Ja du detta fenomen tid. jag tycker alltid att det känns som man har för lite tid till allt. När jag leker eller pysslar med barnen så känns det som jag försummar hemmet och annat jag borde göra. När jag fixar alla måsten känns det som jag sviker barnen :/ Jag tror nog att alla föräldrar känner att de inte ger tillräckligt med tid. Att barnen växer upp snabbt gnager nog i bakhuvudet på oss och ger oss lite stress över det hela att vara så mycket med dem som möjligt.

    Vilken härlig dag ni hade med massa lek och besök. Aldrig fel när barnen får leka av sig med vännerna sina 🙂

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.