Flytta hemifrån vid 6 månaders ålder!

Eller förlåt snart 7 månader! Elias blir ju faktiskt det den 16 oktober. Hjälp, fan vad tiden går! Tänk då vad man åldras själv! Ja jag blir ju faktiskt 30 år i år och jag har fan inte ens planerat något. Ja 30 november exakt blir jag 30 år. Men kanske åtminstone borde skicka ut en inbjudan att folk inte ska boka något annat. För något måste man ju göra.

Någon som har en kul idé eller är sugna på att planera till mig? Fan för visst borde man göra något. Jag lär ju ångra mig efteråt annars. Men ska det vara stort litet eller mittemellan och vad är vad. Stackars mig så förvirrad. Ha ha…

En sak är säkert att jag saknar min lilla gullunge Elias. Han är hos svärmor och har flyttat hemifrån för natten så att jag får egentid med Isak och jag märkte skillnad så fort jag kom hem. Isak har i stort sätt varit en ängel sen jag kom hem. 🙁 Jobbigt att det ska vara så att ha blir gränslöst trotsig när brorsan är med.

image

0 svar på “Flytta hemifrån vid 6 månaders ålder!

 1. Emlisch säger:

  Oh, jag fyller ju oxå 30…den 5:e december. Känner som du att man borde hitta på nåt för o fira..men vad? Var inne på att fixa boende på Örgryte eller Scandic i Göteborg o gå på jul på Liseberg..men sen fanns ju inget “bloggrum” ledigt.

  Men nåt vore så kul o göra ju. Tänk att vi fyller “tant” snart. Gamla vi är

  Svara
 2. Anna Katana säger:

  Min sambo fyller också 30 i november, vi ska fira honom två gånger. Vi satsar väl mest på roliga lekar och så under kalasen, annars blir det inte så mycket.
  Hoppas du kommer på något bra sätt att fira dig på (:

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.