– Elias 2,5 år besiktning –

Ja det händer mycket nu i Elias liv och utveckling. Inte minst att vi kan börja bråka om en sån sak som att han vill klappa på osten. Han fick dock lov att klappa på osten ha ha men någon måtta får där väl vara? Han blev hysterisk för han ville fortsätta att klappa på osten. Jag får väl köpa han en egen ost som han kan sitta och klappa på haha.

image

I veckan som gick så var vi ju på BVC besök med barnen. Elias som föddes större än Isak både på längd och bredd backade ju lite på kontrollerna då Isak visade sig större emellanåt. Men jag har alltid känt mig säker på att Elias både kommer bli bredare och längre. Och nu har han växt förbi Isak. Isak tog dock ett mega kliv när han var på 4 årskontrollen för då var han långt över snittet. Så då får vi se hur det blir med Elias.

Men just nu så är Elias 94,5 cm lång och väger 15,6 kg. Han ligger över medel och över vad Isak var när han var 2,5 år. Isak var då 93cm och vägde 14,5kg så inte någon jätteskillnad egentligen. Men det är ändå kul att jämföra.

Elias blev också godkänd denna gången!

2 svar på “– Elias 2,5 år besiktning –

  1. Znogge säger:

    Grattis till godkänd utveckling! Visst är det lite kul att jämföra syskonens utveckling 😀

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.