Elias 12 veckor!

Elias 12 veckor

Igår blev Elias 12 veckor gammal! Och om en vecka fyller han exakt 3 månader. Så himla roligt att följa utvecklingen och det är på ett helt annat sätt än med första barnet. Då kände jag mest stress att jag skulle hinna njuta av tiden. För alla sa att ta vara av tiden, stanna upp och frys tiden och njut av dom så mycket som möjligt för tiden går så fort. Jag blev ärligt talat stressad av att höra det och jag förstår inte varför alla håller på att säga så till förstföderskor för njuta gör man oftast och det vore väl bättre att man bara slappna av och njöt utan att känna press av tiden. Men folks “välmening” gjorde det bara värre tycker jag.

Nu däremot så bara njuter jag och flyter med. Tiden går oavsett hur man gör så varför tänka på det. Jag njuter av stunden och att även tiden flyter fram. Ögonblicken kommer vare sig det ena eller det andra och man är väl inte dum! Visst njuter man utan att frysa ihjäl stunden ha ha.

0 svar på “Elias 12 veckor!

 1. Znogge säger:

  Man njuter av att vara i tiden också så klart! Men tänk att han redan är 12 veckor…

  Svara
 2. soffie säger:

  grattis till fina Elias, fattar inte att han redan är 12 veckor, ååå vilken kalufs han har å vilka ögon så fin 🙂 kramen

  Svara
 3. Sofie - Mamma till två små säger:

  SÅ sant! Så jäkla sant!
  Är så synd att man inte kan få känna så med första barnet. Att man bara kan luta sig tillbaka, känna sig trygg i sig själv och bara åka med på resan!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up