Det här med att låta pojkar slåss eller inte


Idag fick vi sovmorgon! Helt j***a underbart! Asså klockan var bor närmre kl 9 fast vi drog och och slumrade om från kl 8 ca. Barnen var så mysiga och det kändes så himla skönt att få sova ut. Det behövde jag verkligen.

Sen har det varit full rulle redan med frukost och en massa bus. Barnen ville att kille-monstret skulle komma fram och visst gjorde den ha ha. Sen hittade barnen sina morgonrockar med Angry birds så då lekte se Angry birds. Förstår dock inte varför alla lekar ska vara så våldsamma men samtidigt så är ju alla spel och filmer med våld så de kan ju inte lära sig annat. Själv har jag försökt acceptera lite att pojkar verkar leka så och ger inte förbud åt allt jag gjorde innan. Så länge det är på skoj och båda är med på det får man väl låta de “slåss” lite fast det tar emot. Men jag kan ju trösta mig med att de inte endast leker slåss- lekar haha.

2 svar på “Det här med att låta pojkar slåss eller inte

    1. ♥ Sojka ♥ säger:

      Men eller hur! Men det är en jobbig balans men ibland tänker jag på er med fler barn hur ni gör! Haha jag blir gråhårig av 2 barn bara hihi

      Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up