Bajskaos!

Bada av bajs

Ett bad efter ett bajsäventyr!

Här hemma har vi en som inte vill bajsa och en som inte vill byta sin bajsblöja. Men det har blivit bättre vad det gäller bajsandet. Efter ett långt strejkande från Elias sida så bajsar han nu ikapp de senaste dagarna.

Något Isak strejkar på så är det att bajsa på toa. Kissa går bra men bajsa vill han göra i blöjan. Dock vill han inte byta den sen vilket är så förbannat äckligt. Vill han gå med sitt bajs får han göra det i sitt rum. För det luktar inte precis ros! Idag kändes det som timmar innan han ville byta. Suck. Så här är det med andra ord bajskaos! 😀

Envis unge

Min envisa Isak…

0 svar på “Bajskaos!

 1. Nellie säger:

  Sv; Jag fick se din kommentar nu, den hade tydligen lagt sig som skräp och nu vet jag inte vart den hamnade eller om den raderades :/ Men hann läsa den så jag svarar här iallafall!

  Jag tycker verkligen du ska testa detta bröd, och som du säger, det går att variera sig mycket! Man kan ju ha i frukt, andra nötter mm. Och SÅ lätt att göra!

  Jag vågar inte säga hur länge det håller, men ett par dagar. Sen kan man ju alltid frysa in det man inte kommer äta upp inom några dagar.

  Egentligen, varför köpa bröd när det finns enkla bröd att baka själv? samt att det är mycket nyttigare!

  Självklart får du lägga upp receptet i din blogg och länka till min blogg 🙂 Lycka till med bakandet! (om du inte redan hunnit testa) Kunde tyvärr inte se när du kommenterade så ber om ursäkt för ett lite sent svar. Hoppas jag inte missade något du skrev i din kommentar.

  KRAM ♥

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Ingen fara! Bättre sent än aldrig! 😉
   Jag har inte testat brödet ännu! Men jag ska fan få tummarna loss! Mycket bättre att göra själv ju!
   KRAM ♥

   Svara
 2. Louise säger:

  Ja här går det hur bra som helst att bajsa på toan men kiss kommer i blöjan.
  Men det släpper snart ska du se och då blir det slut med blöjor:-).
  Jag har så smått börjat utan blöja på Izabella, men det är lång väg kvar men jag stressar inte…det kommer när det kommer när hon är redo, dock siktar jag på att hon i alla fall är torr på dagen innan dagis börjar igen den 19 augusti så jag har 2 månader till godo.

  Ha en fortsatt bra kväll.
  Kram

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.