Zeina tog min oskuld!

Ja det hade faktiskt inte ingått i veckans planer men det var verkligen så att Zeina tog min oskuld och det på Kol i Malmö tillsammans med andra bloggare Käthe, Anna och Maria. Efter influencermässan som jag skrev om tidigare så gick vi ut några influencer och åt värsta 3 rätters lyxmiddag.

Det jag menar att hon tog min ostron oskuld! Asså jag hade liksom inte kollat in menyn innan vi kom till restaurangen men när jag såg alla verktyg på bordet började jag ana oråd. Ha ha… Förätten var bla ostron och hummer. Minns inte om jag käkat hummer innan men jag har ju käkat kräfter och tänkte det var väl något liknande. Men enkelt var det iaf inte haha. Zeina fick till och med seritören på Kol att hjälpa henne knäcka klorna och det är inget som hör till vanligheten att man gör där. Men skala den fick hon göra själv sen! Kolla videon nedan!

Det var supertrevligt och himla kul att lära känna varandra lite bättre och maten som bjöds var helt fantastiska så där får de 5 av 5 möjliga.

Jag skulle vilja ta dit mannen då vi firar 10 år i augusti och det var ju riktigt roligt att sitta och äta och allt tar lite tid och jag gillar det när man sitter och plockar och äter hela tiden. Riktigt mysigt och trevligt. Och roligt för mig som fick prova lite nytt. Ostron var inte lika farligt som jag trodde och faktiskt rimliga priser i den klassen av restaurang som det är. Den gratinerade ostron som de har på menyn för 35kr styck är ett måste att prova där som förrätt! Varför inte 2 ostron och en halv hummor! Mums!


Till huvudrätt fick vi en massa gott kött som var i världsklass tyckte jag samt goda tillbehör som potatisgratäng och friterad sötpotatis. Ja du där brast min lchf men vad gör det ibland. Måste ju njuta lite. Men det går ju faktiskt att anpassa det även där.Tyvärr missade jag desserten då jag fick skynda och hämta barnen hos svärmor. Men jag ser det från den ljusa sidan att de spar man de kalorierna ha ha. Men slutsatsen vill man gå på ett ställe som man hela tiden har något att göra och äta ska man helt klart gå dit samt trevlig stämning hög klass på maten.

Nyfikna på deras meny? Kolla in HÄR.


Tack för en underbar kväll tjejer med mycket skratt men också en del djupa samtal. Gör jag lätt om! Och tack Anna för att jag fick låna dina bilder då jag mest fick fulbilder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.