Ticket To Heaven!

overall 03

Jag har fått testa en overall från Ticket To Heaven och jag är så himla nöjd med den. Just denna har 2 stycken dragkedjor som gör det super enkelt att ta på och ta av overallen. Stor skillnad måste jag säga från att bara ha en dragkedja. Jag gillar också att denna har extra skydd runt halsen som man kan välja att knäppa om. Dessutom som finns det knappar om ärmarna för att knäppa igen. Då den är lite stor just där så är det perfekt. Då Elias har sina ärmar inne i då den är lite stor än men den ska ju hålla hela vinter och när dom är så små barnen så tycker jag inte det gör något. Blir lite som en åkpåse. Men han växer nog snart i den. Dom små växer så fort så tänk på att inte köpa för liten overall för man lägger ju oftast en del på dom. Känns extra bra och kul att ha något som fått bäst i test. 🙂 Är jättenöjd med vår nya overall!

overall 01

Ticket to Heaven Othello har vunnit “Bäst i Test” och är därmed utsetts till bästa overall 2013. Samtidigt, gjorde vår Baggie Suit toppbetyg 10/10 i samma test.
Bäst i Test är ett erkänt svenskt testinstitutet, som testar produkter i deras naturliga element. Målet med testet är att ge föräldrar den bästa möjliga vägledning i samband med köp av overaller. Vi är stolta men inte förvånad över valet av overaller, det bästa både när det gäller kvalitet och funktionalitet. Det enda som vi skulle lägga till i resultatet av testet är att våra färger och mönster är lika vacker och rolig eftersom våra produkter är unika.

0 svar på “Ticket To Heaven!

 1. Znogge säger:

  Så fin den är dessutom! Minns att vi alltid hade Reima. Väldigt bra kvalitet och fanns i så härliga färger 🙂

  Svara
 2. cecce säger:

  I den kommer han att vara både varm och fin! Rustad för vintern helt enkelt!

  Hoppas allt är bra med dig!:-)

  Kram Cecce

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Ja verkligen! Känns ordentligt ombonat för den lille! 🙂

   Jo då det är bra. Bara en aning sömnbrist annars är det bra. 😀

   Kram och hur är det själv?? <3

   Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Tack! Och tack för awarden!! Jag ska se om jag har möjlighet att svara för jag har fått flera award men hinner nog inte men påminn mig gärna längre fram så kanske jag kan svara på den. :))

   Men ska klart inte och kolla vad du skrivit! 🙂

   Svara
 3. ¨lina säger:

  Hej! Vilken storlek hade din pojk på denna overall och hur stor var han då?
  Verkar väldigt mysig och funderar på denna i vinter =)

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up