Tävling: Vinn en månads förbrukning av blöjor!

Ni har väl inte missat att jag köpt blöjor för hemleverans från Blöjbudet.se? Verkligen smidigt att få hem blöjorna till dörren. Nu kan man dessutom beställa hem barnmat så som välling och burkmat. De jobbar också nu på att få fram en byxblöja så det händer massor av saker.

Nu har jag fått äran att hålla i en tävling där du kan vinna 1 månads förbrukning av blöjor (ca 200st) + 5 pkt våtservetter + 1 st Wrap and go! Det är ju saker man inte kan få nog av när man har blöjbarn. Det är enkelt att tävla. Du gör bara följande:

♥ Gilla Blöjbudet på facebook och Sojkas framtid på facebook.

♥ Anmäl dig till Nyhetsbrevet på sidan längst ner HÄR. <–LÄNK.

♥ Dela med dig av en rolig baby eller barnhändelse.

Tävlingen avslutas den 22/5 2013 kl 23:59. Därefter väljs en vinnare ut som presenteras i bloggen. Vinnaren får själv kontakta mig på info.sojka@gmail.com så håll noga koll på om du har vunnit. Lycka till! 🙂

Eventuell vinstkatt betalas av vinnaren

0 svar på “Tävling: Vinn en månads förbrukning av blöjor!

 1. Skorpan och Loppan säger:

  Har tipsat om tävlingen i min blogg. Är inte med själv eftersom en sån tung vinst nog blir ganska dyr att få skickad utomlands 😉

  Svara
 2. lisette bäcksro säger:

  jag är gärna med! Sams blöjor har börjat läcka på natten och det hade inte varit fel att få prova nya!

  gillar redan båda sidorna – lisette bäcksro
  får redan nyhetsbrevet till lis1etavlar@gmail.com
  äldsta sonen Loke är helt tokig i att fiska och har under 3 år suttit vid vår bäck och försökt få fisk. han har varit så duktig och själv fixat med att beta på krokarna osv. men inte en enda fisk. sen bytte hans pappa till ett flöte och satte på en mask. när vi kom hem sprang Loke bort för att kolla om det fanns fisk och han blev helt galen! Det fanns ju en fisk där!!! Behöver jag säga att han blev överlycklig?

  =)

  Svara
 3. Petra Christensen säger:

  Hej!

  Vilken superbra tävling!
  Jag gillar sidorna på FB alias Petra Christensen
  http://www.facebook.com/petra.christensen.9?ref=tn_tnmn
  Jag är anmäld till nyhetsbrevet med adressen: gnuttisen@hotmail.com

  Jag kommer speciellt ihåg då vi var inne på en galleria i Borås (Knalleland) med kusinen (Olivia 3 år) till vår lille Frej. Olivia hade fullt med energi i kroppen och studsade fram i gallerian. Det fanns lite olika trappor och sittplatser runtomkring och på ett ställe satt en äldre herre som såg mycket trött och ledsen ut. Olivia tog ett steg emot honom och hälsade med ett glatt leende så att gubben blev jätteglad, och så fortsatte det genom hela gallerian. Så fort hon såg någon som satt själv så gick hon några steg emot den personen, vinkade, log och utropade Hej hej! På det sättet blev hela gallerian ett skrattande paradis, alla blev så fullkomligt glada att man inte trodde det var sant. Tänk vad ett leende kan göra! 🙂 En underbar shoppingtur blev det!

  Med dessa härliga blöjor och servetter skulle vår lilla Frej också bjuda på många leenden! 🙂

  Hälsningar
  Petra Christensen
  gnuttisen@hotmail.com

  Svara
 4. Emelie säger:

  Vilket underbar tävling, visste inte ens att det fanns blöjbud.
  SÅ roligt att jag kom in på din blogg.

  Tyvärr har jag inte faccebook, men jag har vart in och anmält mig till deras nyhetsbrev.
  Då jag är gravid nu och väntar vårt första barn har jag ingen rolig berättelse än,
  men jag önskar och vet att jag kommer bli fylld av massa roliga och gulliga händelser så fort vår lilla tjej behagar att komma ut!

  Hoppas det går bra att tävla ändå, för tro mig, kostnader just nu har vi med alla inköp som kommer med att skaffa barn.

  Svara
 5. EN MÖLNBOBOS LIV säger:

  Gillar båda sidorna på FB, Anna Karlsson

  Länkat här

  http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2013/05/09/blojor-225/

  Är anmäld till deras nyhetsbrev med min mail nyhetsbrev@annakarlsson.se

  En händelse som var rätt kul var när kiss och bajsrädde Melvin stod och kollade på när jag bytte på lillebror varpå lillebror kissar en superfin båge rakt ner på Melvins ben… jag skrattade så jag nästan kissade på mig och faktum är att Melvin också började skratta…

  Svara
 6. trollet säger:

  har gillat båda och anmält mej till nyhetsbrev. Storyn får ju bli när jag fattade varför alla mammor har våtservetter;)
  Följde med Isbella 4 år och Alexander 2 år på utflykt med dagis… jättehärlig dag, solen sken, vi hade picknic och tittade på djur. Dagen går mot sitt slut, bussen ska avgår… då stoppar alexander handen innanför byxan och drar upp en hand full av bajs… bussen går… shit!! inga servetter, inga våtservetter… är än idag mycket tacksam mot alla hjälpsamma mammor=)) Dom är idag 10 och 12… haha, behöver jag säga att jag inte har barn… (vinner dock GÄRNA då lillebror har 3 små tjejer;)

  Svara
 7. Gunnarsson Maria (NA) säger:

  Gillar och anmält mig med adressen ytligast@mail.com

  Mitt syskonbarn är tvåspråkig och innan han kunde sära på språken sprang han en gång i ett dike och ropade glatt.
  I´m springing in the dike 😀

  Svara
 8. Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma säger:

  Toppen tävling. Blöjor är ju perfekt att få hemleverans på och blöjor går åt som smör här hemma.

  Jag har anmält lotten_81@spray.se
  Jag gillar blöjbudet på facebook sen tidigare och nu gillar jag även din facebook sida. Lottiz Törnqvist heter jag där.

  En rolig händelse var när barnens kusin var liten. Det var julfirande och vi var hemmahos makens föräldrar. Den lille kusinen som då var yngst i barnaskaran fick smaka ischoklad för första gången. Hon var runt 1 år bara och satt och åt de där. Blev precis grisig runt hela händerna. Jag kunde inte låta bli att få henne att härma mig och ta händerna i håret. Vilket hon gjorde och vips var även hela håret fullsmetat med choklad. Jag tror hela ungen var som en stor ischoklad, hehe. Alla skrattade så gott åt henne. Till sist blev det en duschning för att få bort all choklad vilket hon inte tackade nej till 😉 Och mamman har lovat att hämnas lite nu när jag har en liten som kan göra likadant 😉

  Svara
 9. Sanna säger:

  Jag är gärna med och tävlar, och skulle vilja vinna detta i 1 års present till min guddotter. Det vore en perfekt present till henne och hennes föräldrar då de har ont om pengar och gärna skulle vilja göra något roligt i sommar vilket de kanske skulle få möjlighet till om de slapp köpa blöjor och våtservetter, och i stället spara in lite extra.

  Gillar både din och deras sida på FB (Sanna Kaakinen).

  Har anmält mig till nyhetsbrevet.

  Ett roligt barnminne som dyker upp nu för stunden är tro det eller ej inte ifrån min dotter, utan ifrån min lillebror Kalle. Han skulle smaka semla för första gången och var drygt året och såg ur gullig ut i sin hokus pukos stol med grädde hela ansiktet. Det var något vi alla i familjen skrattade åt länge och förevigade med en bild, och något jag alltid tänker på så fort jag ser en semla.

  Kram Sanna

  Svara
 10. Åsa säger:

  Har gillat och anmält mig på angiven e-post 🙂

  Fick nys om blöjbudet i din blogg och tänkte att jag bara måste prova. Började googla på recensioner och såg då att de fått både ris och ros.
  Ja, läcker gör väl alla blöjor om man sätter på dem fel, tänkte jag, så vips hade jag fått iväg en beställning. Vart lite feg så jag beställde inte så många paket men däremot en hel hög med våtservetter.
  Då jag fastnat för pampers blöjer med deras mjuka passform och tjocklek så anade jag att blöjbudets blöjor var ungefär detsamma.
  Har nu använt upp ett helt paket, går ju åt en del ;-), och är HELNÖJD! En blöja har läckt för att den hamnade på sniskan annars ingenting.
  Så nu börjar blöjbudets fantastiska blöjor tryta här hemma så självklart är jag med och tävlar!

  Mitt roligaste händelse utav min nu 3 månaders dotter är när jag skulle byta en överfull bajsblöja. Tänkte att hon nog tömt hela sig själv vi detta laget men ikke! Hon sätter igång igen och det fullkomligt sprutar åt alla håll och kanter. Det var bajs överallt, jag, väggen, skötbordet och hon själv var nedkletade. Slutade med att hon och jag tog ett mysigt bad tillsammans och sambon fick torka upp efter olyckan 😉

  Svara
 11. Fröken svår- mamma till tjejen och mini säger:

  Jag är gärna med, gillar båda på fb och är anmäld till nyhetsbrevet.
  Tjejen har vart helt lyrisk över alla blöjbyten på mini här hemma och ska vara med på alla. Tills mormor skulle byta och mini inte hade bajsat på typ ett dygn och det aldrig slutade komma… Varje gång hon trodde att det var fritt fram kom en ny laddning, när både mattan och garderoben bakom dem fått sig en dos ville inte tjejen vara med mer. Mormor skrattade så hon grät och det gjorde vi andra också-åt hennes skratt och det faktum att tjejen började härma sin mamma(mig) med att stå och hulka! Blöjbytena är inte riktigt lika populära längre… 🙂

  Svara
 12. Sarianne säger:

  En händelse som jag ofta skrattar åt här hemma är en kommentar som min man kläckte ur sig ett par timmar efter förlossningen. Vi spenderade ett par timmar på förlossningen innan vi begav oss hemåt, dottern sov mest hela tiden, efter halva vistelsen så säger min man “Du tror inte att vi ska väcka henne så att hon kan sova i natt”. Herregud! Den där kommentaren kan jag skratta riktigt gott åt än idag trots att det nu är flera år sedan!

  Jag har följt alla steg för att delta i tävlingen.

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Ha ha ha ha typiskt en sån kommentar som min sambon skulle kunna kläcka ur sig med! 🙂
   Lycka till i tävlingarna hos mig!

   Svara
 13. Carola säger:

  Åh så perfekt.. Har ju 4 blöjbarn.. Så denna vinsten hade inte varit helt fel 🙂
  Bästa minnet va nog när mina flickor fick åka till havet första gången.
  Dom bara stod där helt chockade.
  Mamma, tar inte vattnet slut? 🙂
  Sen fick vi knappt upp dom ur vattnet igen..

  Svara
 14. Elisabeth säger:

  Är gärna med i tävlingen :). Har gillat båda sidor och anmält mig till nyhetsbrevet.

  Håller faktiskt på och testar blöjbudets blöjor just nu. Tycker att de är väldigt bra :).

  Ett minne som jag har är när vi (jag och min sambo) var och hälsade på min bror med familj första gången. En kväll fick min 5åriga brorson en pinnglass till efterrätt och kom fram till min sambo och frågade om han ville smaka (min brorson hade någon minut innan berättat hur god hans glass är). Min sambo svarar självklart att han vill smaka och biter av halva glassen. Min brorson tappade hakan av sambons girighet. Tittar förskräckt på sambon sen på glassen och vet inte riktigt om han ska börja gråta eller inte, dock finner han sig ganska snabbt och vänder sig om till hans far och utbrister: det är ok, det fanns mer glass i frysen så jag kan ta en ny. Varpå brorsonen går därifrån.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.