– Scandic bjöd in till lansering av ny barnmeny – BILDBOMB

I lördags checkade vi in på Scandic Segevång efter att barnen fått en fin inbjudan att få vara en av de första att testa den nya menyn. Den är gjord efter att ha frågat barnen om vad de vill ha för mat men samtidigt som man kollade av vad föräldrarna tycker. Men menyn kom inte som en överraskning för hotellet, det var klassiska rätter. Dessutom har de tänkt till och använder sig bara av ekologiska grönsaker som tillbehör. Det gillas starkt!

scandic segevång 01

scandic segevång 02

scandic segevång 03

På hotellrummet möttes vi av maffiga goodiebags både till barnen och till oss vuxna. Barnen var överlyckliga, speciellt för badbollarna och tatueringarna med hotellets mascot Sigge. Och såklart massor av godis. Ekorren som har ekologiskt godis, nyheten Choco Jelly från Marabou som var riktigt god för jag tjuvade en bit 😉 Äppelfilurerna från Risenta som vi fick blev tyvärr inte så uppskattat av barnen.

Vi vuxna fick ekologiska fruktbollar från Risenta som var supergoda! Marabou Premium choklad med saltlackrits, drycker från Loka, och ett kitt skönhetsprodukter från FACE Stockholm.

Scandic Segevång 04

Scandic Segevång 05

Rummen var jättefina. Ja hela inredningen på hotellet gillade jag! Och jag gillar inte när det blir för trångt i rummet men här var det alldeles lagom trots spjälsäng och extrasäng. 🙂 När vi checkade in blev jag överväldigad av bemötandet och services. Otroligt gulliga och hjälpsamma personal!

Scandic Segevång 06

När vi kom upp i restaurangen möttes vi av underbara Heidi och hennes kollega. Både barnen och vi vuxna fick fördrink. 🙂

Scandic Segevång 07

Hotellets chef hälsade oss välkomna och vi fick meny presenterad för oss. Det var upplagt som buffe för barnen men alla rätter var upplagda så barnen kunde se. Det var vällagat och fräscht.

Scandic Segevång 08

Dock glömde jag att barnen blir förvirrade av så många val så det slutade med att jag la upp lite av varje på en tallrik. Barnen tyckte det var så spännande och det ryktades ju om att Sigge skulle komma på besök efter middagen. 🙂

Scandic Segevång 09

Scandic Segevång 10

Scandic Segevång 11

Scandic Segevång 12

Vi vuxna valde valfri mat från menyn och vi blev väldigt nöjda. 🙂 Supergott och jag kände faktiskt mindre stress än jag brukar när vi äter ute med barn. Fast barnen gjorde dock lite kaos ändå så det var ju skönt att barnrummet öppnade upp för film och lek!

Scandic Segevång 13

Äntligen kom Sigge! 🙂 Vilken lycka! Jättespännande och nu var det dags för lek! 😀

Scandic Segevång 14

Scandic Segevång 15

Scandic Segevång 16

Scandic Segevång 17

Scandic Segevång 18

Scandic Segevång 19

Scandic Segevång 20

Kvällen fortsatte och så också bilderna så fortsättning följer i ett nytt blogginlägg lite senare.

Tack Scandic för en underbart rolig helg och hoppas vi ses snart igen! ♥

0 svar på “– Scandic bjöd in till lansering av ny barnmeny – BILDBOMB

 1. sandra - 3 barns mamma säger:

  Den goodie bagen tar jag 😉 Jösses va mycket bra och gott de fått med i den.
  Menyn såg riktigt god ut. Fanns värkligen något för alla. Blev himla sugen på att åka dit och testa på.

  Tok fina bilder från eventet och hotellets rum.

  Ha en fin tisdag!!!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up