Recension: Jag testar Padwico 850 Babyvakt

Babyvakt

Jag är så otroligt glad för jag har fått chansen att testa babyvakten Padwico 850 i samarbete med Padwico och Allt för föräldrars webbshop. Vi hade bara en gammal variant som var klumpig och bara gav ljud ifrån sig och inte hade några andra finesser. Så det var med pirr i magen jag hämtade ut denna för jag hade en massa förväntningar. Och levde den upp till mina förväntningar?

Padwico

Det kan man lugnt säga! Det första jag la märket till var att babyvakten var så otroligt liten och nätt. Det väger knappt något. Och så är den ju otroligt snygg! 😉 Nästa positiva är att dom är uppladdningsbara och man behöver inte välja mellan sladd eller batteri utan här är det bara att ladda enheten och sen använda den. Självklart går det att använda babyvakten när den är kopplad till sladden!

Några funktioner som babyvakten har är att den förutom ljud även ger ljus när barnet låter. Men man kan även välja att sätta på vibrator om man tex har den i fickan vilket är sjukt bra om man tex har folk på besök. Jag hade nämligen det häromdagen. Lättast var då att ha den i fickan då jag rörde mig mycket fram och tillbaka i lägenheten och då är det skönt att inte behöva tänka på att jag måste titta på den.

Men när satt jag på balkongen med mina vänner så satte jag den på bordet. Lite mer bekvämt då jag satt ner och stängde av ljudet för att lätt kunna se istället. Vi hade ju musik på balkongen så då var man rädd att missa eller om den lös så kunde man gå och försiktigt kolla om det var falsklarm eller allvar. Den är otroligt känslig viket jag tycker är bra. Men det ska man kunna justera.

Den är otroligt enkel att hantera. Nästan så jag skulle kunna lära Isak faktiskt. Ha ha… han har redan fattat att man ska lyssna med den så det har han märkt när jag använt den. Till vardags använder jag mest med ljudet på då jag inte har gäster. För då slipper man titta på den hela tiden utan fixar allt där hemma utan att vara orolig för att jag inte hör honom. Det känns bra att kunna stänga sovrumsdörren så jag inte stör honom när han sover men ändå ha koll tidigt när han vaknar.

BabyvaktHär på bilden ovan ser du lysdioderna som lyser när det kommer ljud från Elias. Smart också att dom gjort det så enkelt att det står Parent på föräldraenheten och Baby på den man har hos barnet. Då ser man snabbt vilken som är rätt. Något som är kul men som kanske jag kan tycka är lite överflödigt är att den känner av temperaturen i rummet hos barnet. Fast nu vet jag ju hur varmt det är hemma hos oss. 😉

Padwico 850

 SNYGGA!!

Babyvakt

Men något jag använt mig av är nattlampan! Vilken har varit en otrolig nytta på natten när jag ska amma! Jag slipper liksom tända sänglampan för jag har märkt att Elias tycker att den är för stark så ofta har han problem att somna om. Jag använde också den när jag skulle byta blöja på natten för då slapp jag tända i taket och riskera att väcka andra som också sover i rummet.

När det gäller amningen så har jag försökt amma utan att tända lampan. Men jag lyckas inte vägleda Elias rätt så han blir helt förbannad då han får bråka med maten för att få grepp. Nu är den biten löst!

Jag tycker den här verkligen är värd priset den kostar. Det är verkligen ett rimligt pris och dessutom så har du mycket användning av den. Det är sällan jag känner så starkt för något. Så jag rekommenderar den varmt!

Den här kommer verkligen underlätta för mig. För även om jag är mamma så vill jag ändå kunna bjuda hem folk för trevliga kvällar och känna mig lugn ändå. Självklart kollar jag ju till honom då och då vilket man ändå ska men det är på ett helt annat sätt nu. Vänner som varit över har lagt märket till att jag inte rest mig upp lika ofta och gått i väg. Att jag dessutom verkar lite mindre stressad. Jag undrar om det kan vara den?

En annan sak är att man kan prata med barnet genom babyvakten. Och på så sätt försöka lugna barnet men den funktionen är inget jag använt mig av än. Kanske när barnet blir större. 🙂

0 svar på “Recension: Jag testar Padwico 850 Babyvakt

  1. Hanna säger:

    Kan den stå upp utan att stå i laddaren?! Tänkte att det är lättare att se när den lyser om den står upp?!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up