Oväntat besök och presenter!

Sambons systrar var förbi och lämna presenter. Isak skulle fått det i Eid present men leveransen från Ellos hade inte kommit till dem. Super fint var det och i storlek 62 och de var ju så söta. Allt detta:
Isak sov hela besöket, han fick faktiskt lyxen att sova på mage. Det tycker han är mysigt. 🙂 Fast det får han bara under uppsikt.

Roligt är att bodyn han har på sig är storlek 50. Och tomte dräkten han har på tidigare bilder är storlek 62. =O  Snacka om märkliga storlekar. Men tomtedräkten är köpt på Lindex och dem är verkligen små i storlekarna.
På tal om det får jag nog ta fram en munktröja som han fått i storlek 62 för annars kanske den blir för liten när vi tar fram den.

Sen har vi det här med blöjor. Det blev ju pampers ändå fast dem luktade för dem läcker inte lika mycket som Libro. Eller rättare sagt nästan aldrig. Pampers har läckt en gång på Isak medan libro en gång om dagen. Blöjorna var nästan slut och dem börja bli lite små på han så ville köpa storlek 3 i New Baby. Men det säljer dem inte här på Malmborgs såg jag så det fick bli Pampers Baby Dry nr 3 istället. Får vi se om det är nått bra. Dem ska tydligen hålla sig bra upp till 12 timmar har jag läst, så vi får se om de håller kiss så bra som dem säger. New baby får man byta typ varje timme känns det som . 
Libros är bättre där men jag föredrar att byta oftare och slippa byta och tvätta kläder hela tiden. =)
Hihi… roliga motiv på blöjorna. =) Tänk att det kan vara så kul med blöjor! =D Ska bli spännande att testa  dem. Men känns som om han kommer drunkna i dem i början. Men dem är ju 4-9kg och Isak är säkert närmare 6kg nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.