Nyfiken på Elias grejer – Men får plockas undan fort!

Häst-skallra från Lamaze.

Ja det måste vara konstigt när mamma kommer hem med grejer och så får Isak inte behålla det. :S Jag menar vem är Elias egentligen? Ja menar han behöver ju inga leksaker när han bara ligger i mammas mage. 🙂

Jag vågar dock inte låta Isak leka med saker som är tänkta till skrutten. Vill inte att Isak ska känna att han måste lämna ifrån sig dem sakerna sen. Men känna och klämma lite en stund är okej.

Förresten har ni några för när man presenterar syskonen för varandra? Jag har läst mig till att det är bäst att inte ha den nykläckta bebisen i min famn när Isak kommer in utan låta han ligga i sin balja och så går man fram till bebis med Isak.

Sen har jag hört tips om att förbereda en present till Isak som han får på plats som vi säger är från bebis. Sen ska vi såklart försöka ha med Isak så mycket som möjligt.

Man ska också sluta med spjälsängen (om det äldre barnet har den kvar) några veckor innan så att inte Isak känner att den nya bebisen tar hans plats. Alternativet är att låta bebisen sova hos oss ett tag och när Isak vant sig så tar man den till bebis men vi vill ändå fixa ny säng till Isak snart.

Men har ni fler tips så är dem välkomna!? 🙂

0 svar på “Nyfiken på Elias grejer – Men får plockas undan fort!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up