Min färgglada son!

Idag åkte Angry Birds skorna fram! Isak sa när vi var nästan klara här hemma att han ville stanna hemma idag. Då sa jag att han får en överraskning om han går till dagis. Och den får han redan nu. Det nappade han direkt på och fram åkte skorna. Det riktigt brann i hjärtat att se den lyckan när han får upp skorna. Han blir både förvånad och glad. Sen var det inga problem att gå till dagis. 🙂 Isak visade stolt upp sina skor när jag fotade.

Det roliga var att så fort han fått upp skorna och jag försökte på att säga till honom att vi ska ta på dom så hoppade han stirrigt och menade på att vi måste fota! (Stackars barn har blivit bloggskadad) Jag försökte med att vi kan ta på dom först och sen fota men nä vi ska fota dom först. Så jag hämtade kameran så tyvärr dog så jag fick ta fram mobilen. Synd jag missade den där första stolta minen när han visade upp dom men en bild fick jag när han håller skorna i handen först som bilden här under.

Sen att Isak är en färgglad son menar jag både på utsidan som på insidan! 😉

Skorna är från Din sko.

0 svar på “Min färgglada son!

 1. Cecilia säger:

  Gomorron!
  Bloggskadad, stackarn! Hahaha Lika söt som vanligt.
  Härligt när man fortfarande kan “lura” dom små liven 😉
  Ha en underbar dag!
  Kram C

  Svara
 2. LILITH - boktokig mamma med Borderline säger:

  Haha mina barn är också bloggskadade. “Mamma, har du fotat maten” låter det ofta vid middagen. För att inte tala om när vi bakar. Nu har Maja också börjat att fota mat och bakning trots att hon inte har en blogg.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.