Maxomorra vår kollektion SPRING 2016 Drop B

Maxomorra 12

Häromdagen hämtade vi ut kläder från Maxomorras senaste kollektion vårkollektionen SPRING 2016 Drop B. Och barnen blev lyriska! Som vanligt när det kommer ett nytt paket från Maxomorra. Kläderna är GOTS-certifierade vilket innebär att det är ekologiskt men också att det är kontrollerade fabriker vad det gäller anställningsförhållanden osv. Ni kan läsa mer HÄR.

IMG_8700

Maxomorra 07

Isak fick en fin pyjamas med matchande mössa och gympapåse. Och det var så bra för det är exakt en gympapåse som han behöver nu till både träning och sen inför skolan. Ja gud tänka sig att det snart är dags! Och Isak tränar ju både judo och Knatteskutt så nu är det slut med att ta med en vanlig plastkasse haha. Ja jag kunde ju köpt mig tidigare men inte fått tummarna loss haha.

Maxomorra 01

Maxomorra 05

Elias fick en supersnygg tröja samt en luvtröja som jag själv är helt såld på! Asså den är så snygg och sydd med dubbelt tyg vilket jag tycker är ett stort plus och gör den mer ordentlig samt snyggare på insidan. Kvalitén är helt underbar och det märker man direkt när man känner på det. Helt genomtänkt allting! Och såklart en matchande mössa. Och denna gången fick både en matchande mössa för det fick de inte sist och det blev ett himla gnäll när bara en fick det. Det har liksom blivit så viktigt med de där matchande mössorna ha ha. Och de är verkligen omtyckta här och de sitter så himla snyggt också!

Maxomorra 14

Inlägget är i samarbete med Kids Agency.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.