Loppi Blogbag gravid&baby

Loppi Blogbag gravid&baby

Denna gången var det riktigt bra grejer i loppiblogbagGrymt säger jag till tjejerna bakom det och för att prova den senaste klickar du in dig HÄR.

Från Philips Avent fick man Natural nappflaska som jag själv har haft till Elias. Så den kan jag prata mig gul och blå om ha ha. Jättebra, smidig och behändig. Användes sen som vattenflaska innan Elias gick över till mugg. Men ja den är till typ nyfödda så den får jag ge bort. Däremot är muggen från Avent som heter Grown up cup så sjukt grym! Jag har inte sett sån tidigare och jag har väl drömt om just en sån i hemlighet. Det är nämligen så att Elias faktiskt gillar, utan att ha lärt sig att dricka ur vanlig mugg men jag det är lite svårt och speciellt om dom vill göra allt själv vilket redan märks nu. DEN ÄR SKIT SMART! Den är spillsäker men ändå dricker dom som från en vanlig mugg GENIALISK!

Sen har vi Natusan med flera olika som first touch lotion,  first touch baby oil,  first touch zinksalva och intensive care wash. Alla utan intensive care wash är parfymfria så därför tycker jag ju helt klart bäst om intensive care wash och andra sidan är ju parfymfria att föredra till dom minsta säger dom. Det jag gillar med dom parfymfria är att dom verkligen inte luktar något. Har inte ni varit med om att ni köpt parfymfritt att det ändå luktar något? Eller så är det bara jag som är knasig. Iaf så tycker jag ni ska köpa intensive care wash  ha ha för doften och den funkar jättebra att även tvätta håret och den svider inte i ögonen. Ha ha fråga Isak! 😉

Deras lotion var jättebra. Lagom tjock konsistens och är lätt att smörja in. Jag gillar inte när det känns som att man smörjer in hela bebisen i Zinksalva, jo den varianten har jag också testat. Sen deras Zinksalva får också bra betyg men och andra sidan känner jag ingen större skillnad från dom andra zinksalvorna men det är ju bra mot röda stjärtar. Och där funkar det bra precis som vilken zinksalva som helst.

Till sist har vi ett litet mini förstahjälpen från Folksam som är sjukt bra! Jag hade liksom aldrig fått tummarna loss tidigare att köpa något sådant. Det är ett smart kit med plåster för skavsår, brännsår och vattenavvisande plåster samt brännskadegel, torkare och solskyddskräm. Okej solskyddskrämen kunde dom skippat. Vem har inte det hemma? Fast kanske är det lika självklart att ha resten av grejerna och jag har det inte. Vad vet jag. Men att det fanns speciella brännsårsplåster visste jag inte och brännskadegel. Det är ju sånt som varenda unge varit med om så tack Folksam!

♥♥♥

När ni ändå är här inne så kan ni passa på att nominera mig till Finest Awards 2014 http://www.finest.se/finestawards/

Ni skriver in min bloggadress blogg.alltforforaldrar.se/sojka där ni tycker den passar! 
ÅRETS PERSONLIGA BLOGG
ÅRETS FÖRÄLDRABLOGG
Är väl dom jag tycker själv! Puss och tack alla fina! Man kan nominera 1 gång per dag så har ni inte röstat idag så gör det! 🙂

♥♥♥

0 svar på “Loppi Blogbag gravid&baby

  1. Vivi säger:

    Oh vad bra den lät, men den var redan slut tyvärr 🙂
    Har röstat 😉
    Kram

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up