“Idag är det julafton mamma”

Isak vaknade av att han hade en mardröm. Han sa:
“Mamma jag drömde en mardröm och trodde det var på riktigt. En häxa dödade oss alla”
Usch stackaren vilken mardröm men när jag tröstat honom så kom han på.
“Mamma det är julafton idag”
Och det hemska var glömt och glädjen var kommen.
“Mamma, jag kommer ihåg att förra julen kom tomten på natten och la något i våra julstrumpor och där var julklappar under granen”
Självklart gick han och tittade och mycket riktigt så var julstrumporna fyllda och han hittade överraskande nog 2 paket under julgranen.
Resten kommer ju tomten med. Denna julen la jag inte alla klappar under julgranen för jag visste att det skulle vara för frestande att låta de vara då jag skulle iväg och jobba.

image

När Isak öppnade och såg att det var Batman lego så hoppade han upp och ner och sa att det hade han önskat sig. Asså den glädjen är oslagbar!
Elias var mest chockad då han tar tid på sig att vakna och öppnade paketet i nattmössan. Han fick ett frost piano. Asså jag undrar hur de tänker när man ska vara tvungen att skruva loss leksaken från kartongen. Jag försökte med en skruvmejsel men hade bara en sån rak så det gick inte. Rev loss kartongen och fick låta plastsakerna sitta kvar. Samt fick jag bryta upp batteri luckan då den satt med skruv och då jag skulle till jobb och ville bli klar så gjorde jag så. Men det går ändå att stänga luckan men inte att skruva fast med skruv längre. Måste fan finnas en bättre lösning. Men jag fick igång det.

Nu längtar jag bara hem för att fira med familjen. Det ska bli så mysigt.
Barnen verkar helt friska och pigga så det känns bra. Elias mådde ju inte bra igår på dagis då de ringde kl 08:30 och berättade men sen har det varit lugnt tack och lov.

God jul till er alla från oss och hoppas ni får en riktigt mysig jul!

2 svar på ““Idag är det julafton mamma”

  1. Louise säger:

    God jul på er. Hoppas ni får en supermysig dag och kväll.
    Här bärs det iväg till mina föräldrar.

    Kramar

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up