En dag på underBARA BARN i Malmö

Jag blev inbjuden som influencer för underBARA BARN i Malmö denna helgen och spenderade en del timmar där med barnen. Först bjöds vi influencers på frukost och barnen var riktigt nöjda. Ja de hade nämligen pratat om “att tänk om det inte är en god frukost?” Ja det löste sig och den var ju så himla go! Frukt och chokladkaka går ju alltid hem. 😉 Men mamma Sojka hittade en massa annat gott men det var för mycket grönt på de haha.

Mässan hölls i Malmömässan som ligger precis bredvid Emporia. För er som missade mässan idag så är mässan öppen imorgon med. Kolla in deras Instagram för att se mer vad som händer Länken dit hittar du HÄR. Eller så skriver du bara in @underbarabarn.se eller går in på min insta @sojka.nu

Jag måste säga att mässa var över förväntan. Dessutom var det ju första gången denna var i Malmö och jag har varit på andra mässor som är större än i Malmö men denna slog verkligen alla förväntningar. Där fanns något för alla även om den riktar sig åt barn mellan 0-6 år. Mina barn är ju 6 år och 8 år och de tyckte det var så kul! Jag kommer dela med mig av mer på Instagram där ni alltid kan följa mig på Story vad som händer. Jag kommer också dela med mig av saker som jag fick i min goodiebag och av utställare på plats och tipsa om olika saker som just jag fastnade för. Det kommer jag dela på min Instagram.

Men en av mina favoritutställare är ändå Skånes djurpark! Barnen älskar verkligen Skånes djurpark och vi besöker det varje år. Fåret Shaun land är ju en favorit också och jag älskar hur de utvecklar parken hela tiden.

Men med nöjda barn som också fick med sig heliumbalonger kunde vi ta oss hem med en behaglig känsla i kroppen. Jag hoppas verkligen mässan kommer tillbaka till Malmö år efter och och du! Var du inte där idag så kom imorgon. Visar vi inte att Malmö också förtjänar en grym barnmässa i Malmö och dyker upp i helgen så kanske den inte kommer tillbaka. Jag tycker verkligen den var så himla rolig och trevlig.

Biljetter hittar du HÄR för förköp till lite bättre pris vilket är 120kr för vuxen. Köper du på plats kostar det 150kr för vuxen.

Barn under 7 år går in gratis. Annars kostar barn 20kr.

För program och utställare klicka HÄR. Eller bara gå dit och ta det som det kommer som vi gjorde!

Kram!

1 svar på “En dag på underBARA BARN i Malmö

  1. Sandra mamma till 4!!! säger:

    Missade mässan då jag bor åt andra hållet i landet. Men va kul den såg ut och verkade vara mer för barnen runt om än när jag var i Sthlm sist.

    Men på rent allvar: Lamakopparna!?! Vilken butik var det ifrån? De var så fina.

    Ha en fin start på veckan!!!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.