Blooming Bath kan jag verkligen rekommendera!

Blooming Bath

Jag har köpt Blooming Bath! När jag hörde talas om den så hade jag aldrig hört talas om den tidigare. Jag hade höga förväntningar när jag skulle få den och om den levde upp till mina förväntningar det kommer jag till längre ner.

Med första barnet, Isak, så hade jag badbalja och det gick jätte bra. Men då fick jag mycket hjälp av sambon. Nu när han haft en massa studier så har jag fått klara det mycket själv och det var först då jag tänkte på hur det hade underlättat att ha båda händer fria. Man lär ju sig greppet snabbt som man ska ha runt ryggen och hålla armen men då har man bara en arm fri. Jag som bloggerska har ju dessutom mycket lättare att ta bilder med 2 händer helt fria men det är ju bara såklart ett extra plus ha ha att man kan det med denna. Det är också mycket lättare att tvätta honom när han sitter i den och eftersom han kan sitta själv så kan han sitta längre för det blir inte jobbigt för mig att böja mig osv.

Jag kunde antingen sätta honom i den eller ligga lite ner. Det gillade han verkligen och jag såg hur han njöt och låg och tittade på sina fötter. Den är så mjuk och behaglig. Jag tycker den är så himla smart!

En annan smart grej med denna är att den efter babyn har växt ur den kan använda den som lekmatta eller sittdyna. Den är super mysig i tyget och jag kan tänka mig att också bara ha den som dekoration så fin är den. Den finns också i flera olika färger om man vill ha en annan färg än denna.

Här kommer lite fler bilder! 😀 Och ja den levde verkligen upp till mina förväntningar om inte mer. Jätte kul när dom kommer på smarta och bra grejer som passar alla! Jätteskönt att bada i vasken i köket så man slipper böja sig ner. Min rygg är verkligen glad nu.

Blooming Bath finns just nu endast hos MyKids.se
Bada

Bada baby

Blooming Bath

Bebis bad

Blooming Bath

0 svar på “Blooming Bath kan jag verkligen rekommendera!

  1. Tina säger:

    Men åh vilken smart grej! Verkligen toppen ju! Vilken liten skönhet han är din prins! KRAM

    Svara
  2. Ingrid - Mamma till två sessor säger:

    sötnosen då! 😀 vilken praktisk lösning på badet! Och den är ju jättefin dessutom! Jag känner också att det vore skönt att ha två händer lediga, särskilt eftersom stora tjejen gärna vill vara med när lillan ska badas. Zelda är ju bara 2, så hon kan bli lite föööör entusiastisk när hon ska hjälpa till haha.. En sån här vore verkligen toppen att ha hemma! Kram, Ingrid

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.