Bästa tipset: Jättefin namn-nalle från MyKids.se

elias namn nalle

Detta tycker jag är en otroligt bra present att ge bort till dom små. Den här är från MyKids.se och du hittar just denna HÄR. Denna nallen funkar ju att ge till nyfödd, till dopet, till babyshowern ja som present helt enkelt till dom små vackraste. Jag är så glad för denna för den är greppvänlig och öronen är ju så kul för dom små. Men här hemma kidnappade storebror Isak den direkt. Ja han kan ju inte läsa ännu. Försökte förklara men det gick rakt igenom. Helst ska Elias inte ha några leksaker alls. Jo kanske någon hård tråkig. 😉 Så vi får passa på och gosa med kaninen när Isak är på dagis. Förresten så fick den iaf sitta hos Elias i vagnen till dagis. Ja Isak delar med sig av andras leksaker ibland.

elias nalle 01

Det är ju först nu jag tycker att Elias intresserat sig extra mycket åt leksaker och nallar. Därför tror jag denna kommer bli en utmärkt snutte att ha med när han är borta. Som en trygghet. Jag ska börja vänja honom. Nja lite svårt med en storebror som tar allt men ändå ha ha…

Namnnallen finns i flera olika modeller och du väljer själv vad det ska stå på nallen. Har du också köpt en? Länka gärna till din sida så jag får se hur din ser ut. Sen kan jag länka till er i ett inlägg. Kul att se hur andra gjort.

>HÄR hittar ni alla mjukisdjur som man kan få med namn på.<

0 svar på “Bästa tipset: Jättefin namn-nalle från MyKids.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up