– Fyra steg från dröm till verklighet –

Vad drömmer du om? En resa, en ny bil, en ny bostad eller en helt ny karriär? Allt handlar om att fokusera rätt, och jobba stegvis mot ditt mål.
Så dröm stort, det är du som har makten att göra drömmen till verklighet. 

Tro på
att allt
är möjligt
……
Har du någon gång tänkt att drömmar bara är till för andra? För priviligierade, rika människor med gott om kontakter. Visst, det är sant att somliga har det bättre förspänt från början. Att det som kan ta en person år av planering och sparande att uppnå kräver minimal ansträngning av en annan. Åtminstone kan det verka så vid första anblicken. Så här är det: vi startar alla från olika utgångslägen. Därför ser också vår väg fram till målet olika ut.

Om du drömmer om något du inte kan göra rent fysiskt kan det förstås vara osannolikt att den ska bli sann – men däremot inte omöjligt, teknikutvecklingen går framåt i en rasande fart. Och visst är det så att vissa drömmar är svårare att uppfylla än andra. Men faktum är att vi oftast drömmer om saker vi kan uppnå, om vi bara är villiga att jobba för dem. Du behöver inte tro att det ska vara enkelt, att det ska gå snabbt eller att det ska bli just precis som du tänkt dig. Men du måste tro på att det är möjligt. Med andra ord, du måste tro på dig själv.

Ta små steg mot
ditt mål
……
Att jobba mot ett mål innebär att alliera dig med rätt personer. Och att strunta i dem som bara är negativa och inte stödjer din utveckling. Det innebär att ta små steg i rätt riktning – varje dag. Rätt personer är de som hjälper dig, stöttar dig och uppmuntrar dig. De som tror på dig, och guidar dig på vägen mot din dröm. Det kan vara personer som gjort samma resa, eller personer som vill samma sak som du. Eller helt enkelt, personer som tycker att du jobbar för något bra. Dela din entusiasm och dina framgångar med dem. De peppar dig och hjälper dig att hålla dig till planen.

Du kommer att träffa på personer som inte stödjer din utveckling. Det beror inte på att de är elaka eller missunnsamma. De menar faktiskt väl, men eftersom de antagligen inte själv lyckats med steg ett i planen tror de att de gör dig en tjänst genom att inte uppmuntra dig. Avböj deras tjänster, vänligt men bestämt. Fortsätt mot målet. Det spelar ingen roll om stegen du tar verkar pyttesmå; ett telefonsamtal, ett mail och så vidare. Tänk på talesättet ”många bäckar små blir en stor å”. Små saker som är enkla att göra blir tillsammans något mycket större. Och eftersom de är enkla att göra blir du inspirerad till att göra allt mer.

Välj rätt
……
Vi menar inte att rätt val automatiskt kommer att leda till att allt löser sig på något magiskt vis. Däremot vill vi göra dig uppmärksam på att du har mer makt över ditt öde än du tror. Och den makten ligger i dina val. Oavsett vad du drömmer om, välj att prioritera det.

Gör valet att ge din dröm all tid, uppmärksamhet, pengar och kärlek du kan. Och backa upp det med passion, entusiasm och tron på att din dröm kan bli verklighet. När du gör detta märker du också vilka val som inte stödjer din dröm. Kanske försöker du uppfylla för många drömmar på en gång?

Håll dörrarna
öppna
……
Det kan vara frestande att vara strikt med sina drömmar. Att bestämma sig för exakt när och hur de ska infrias. Tänk bara på att när vi håller för hårt i vår högst specifika vision riskerar vi att missa nyanserna. Vi menar inte att du ska sluta sikta mot stjärnorna. Vi vill bara påminna om att det finns många stjärnor, en del närmare än du anar. Din musikerdröm kanske inte behöver betyda en fullsatt arena, utan en hyllad klubbspelning.

Om du skriver en bok kanske du publicerar den själv istället för på ett stort förlag. Jorden runt-resan kanske innebär jobb på vägen. Drömmen om en helt ny karriär kanske blir ett givande extrajobb? Dessa drömmar kanske inte ser ut exakt som den du hade från början, men de är versioner av den. Versioner som kommer göra dig stolt. Kom ihåg att ingen dröm är bättre än en annan, och håll alla dörrar öppna – din dröm kan ändras efter vägen.

 

Vad drömmer du om?
Att tjäna lite extra pengar? Eller en helt ny karriär?
Som Forever-återförsäljare kan du skaffa dig en egen framgångsrik verksamhet, utan de vanliga ekonomiska riskerna. Du kan starta vid sidan av ditt vanliga jobb och själv känna efter i vilken omfattning du vill satsa, och hur snabbt du vill växa. Vill du veta mer? >Läs mer här<

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up