Vilken väckning inatt!


Ja dunder blixtar och brak väcktes man av inatt. Ja jag var i säng redan kl 21. 🙂 Det var ju omöjligt att sova till det ovädret! Kändes som det var oväder inne i sovrummet. Men Isak sov som en stock ha ha. Sjukt hur man kan sova igenom något sådant. Och som det regna. Inte hört något liknande tror jag. Jag låg vaken tills det lugnade sig sen somnade jag om. 🙂
Tack alla underbara för era fina kommentarer! ♥ Blir ju helt rörd av alla fina ord ja med. 🙂Jag, sambon och Isak träffade upp brossan, syrran och syrrans kille för att gå till graven. Vilket väder!Vi satte blommor och små snackade lite. Isak var mindre nöjd med värmen.
När vi kom hem käkade vi lite, sen spenderade vi 2 härliga timmar på gården. Jag la en filt så hälften var i skugga och andra halvan i solen. Isak satt och lekte i skuggan medan jag försökte få lite sol. Filten fick flyttas då och då för att få till mer skugga. Efter en timmes lek så somnade han på filten. Det såg verkligen skönt ut där han låg och håret fladdrade i vinden. 🙂

0 svar på “Vilken väckning inatt!

 1. Fiffi säger:

  Nej inget dietande här inte haha.. Men jag har inte gått upp så jättemkt, men det är inte ner och det är ju ner jag vill så idag skall jag stå emot allt vad glass heter och ikväll blir det endast kesella till middag. Jag kör en attack from nästa vecka tror jag.

  Svara
 2. Tre ungar och bebis i magen. säger:

  Skönt så länge det regnar på natten. Så det kan vara fint på dagen:)

  Svara
 3. Tora - Viggos mamma säger:

  Ja jisses vad paff man blir när det dundrar till! Själv längtar jag efter lite åska – tycker att det är underbart!Jadu, jag har varit med om riktiga fjortisar som måste ta efter och det är de värsta jag vet. Kan de inte skaffa en egen personlighet och egna vänner? Nej fyfan vad trist det är..

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.