Vad tycker ni om att förändra sig själv på olika sätt?

Efter 2 barn känner jag mig risig. Jag vill lyfta upp mig själv, ta hand om mig själv och ge mig själv ett lyft. Desto mer man förebygger och tar hand om sig desto längre ser man ung och fräsch ut. Jag har alltid sagt att den dagen jag börjar tex få rynkor så kommer jag göra något åt det. Har jag råd och det finns why not! Sen får folk tycka vad dom vill.

Det jag tycker är tråkigt är att man kanske ska dömas för att man vill fixa till sig själv. Det har ju skräckexempel och andra exempel sätt till ju. Så vi “vanliga” kan inte göra ingrepp. Jag tror helt klart det bara är så att vi “vanliga” kanske inte pratar om det och att det kanske inte syns att vi gjort några ingrepp och förbättringar på oss själva.

Imorgon ska jag fixa mina läppar. Nä inget gigantiskt här inte, jag gillar mina läppar men känner inte att dom är så fylliga som förr. Jag känner att jag ser mer sur än glad ut och mina läppar försvinner när jag ler stort. Jag känner att jag vill dela med mig av detta. För att visa att vi “vanliga” också kan, får och vill snygga till och göra förbättringar. Elvira känner jag mig trygg hos för jag gör mina ansiktsbehandlingar hos henne och hon lyssnar på mig.

Komplex för mina läppar. Ja det har jag. Tro det eller ej så har jag det lite grann. Inte så att det påverkar mig något jättemycket och jag hade säkert överlevt utan. 😉 Men jag hade mycket munsår som barn vilket gjort att jag också fått ärrbildning på min läpp. Bara något jag ser själv men jag har länge velat ha lite bättre form, få lite mer släta läppar. Jag hatar att måla läppstift. Jag gör aldrig det för jag tycker att dom är så jäkla rynkiga att det blir ful. Kanske är det att man rökt i så många år. Ingen aning eller så kanske jag alltid haft det så. Men imorgon ska jag prova på att fixa det. Jag vill ge ett bra exempel. Men visst jag får väl erkänna mig lite nervös. Men ni som känner mig vet att jag älskar att prova på nytt. Det är något jag brinner för!

Här kan du läsa mer om just detta. <—

Restylane_Before and After_017_Lips_LR

0 svar på “Vad tycker ni om att förändra sig själv på olika sätt?

 1. Kaffemorsan säger:

  Jag tycker att du är SKITSNYGG. Och tänkte inte alls på att du hade små läppar. Jag har minimalistiska och jag är sjukt nyfiken på en fyllning. Jag har tänkt på det ett tag men inte tagit steget. Spännande att se dina bilder sedan:)

  KRAM

  Svara
 2. Desirée säger:

  Jag tycker du gör rätt – hoppas du blir nöjd med resultatet!
  Det är viktigt att man känner sig nöjd med sig själv, det gör så mycket för självförtroendet och humöret. Om man nu blir nöjd genom att skänka pengar till utsatta, klä sig i en viss sorts kläder eller göra om en del av sig själv är väl egentligen irrelevant – och absolut inget som andra har något med att göra =)

  Svara
 3. bullermamman säger:

  Hade jag överflödigt med pengar hade jag gärna fyllt ut dessa grötfyllda raggsockor till bröst som graviditeten belönade mig med. Nu är jag ju mammaledig undersköterska, så tuttarna får vänta, men fick iaf fram min ståndpunkt angående detta 😛 Ser verkligen fram emot att se före-och-efter-bilder, så glöm för all del inte att ta före-bild imorn!!! 😀 Vill även poängtera att jag tycker du är snygg som attan, med eller utan fyllda läppar! LYCKA TILL! puss o kram

  Svara
 4. Marlene säger:

  Jag har hållit på med min “renovering” i ungefär tre år nu. Det är saker som behöver fixas och som jag får genom landstinget. Rynkorna är inget som bekymrar mej de hör till ålder och är ganska fina tycker jag. Att däremot fixa hängande ögonlock pga synen, ta bort riklig mens eftersom den handikappar mej, fixa urinrör som sitter löst och mindre tuttar är däremot min grej. Snart är jag klar och har ett helt nytt liv. Allt står i min blogg under kategorin “renovering” 🙂

  Var och en gör det som känns bra, det ska ingen annan lägga sej i. Men jag tycker att du är fin som du är!

  Svara
 5. Cecilia säger:

  Heja dig =)
  Hade jag råd skulle jag fixa mina ögonlock direkt! Brösten skulle sättas på plats där de en gång satt 😉
  Mina två önskningar som jag gärna står för. Hmm blev fasen sugen på en liten läppfyllnad nu när jag läste ditt inlägg. Jag röker och har fasen i mig lite rynkiga läppar.
  Ok, jag erkänner, det blev visst tre önskningar.
  Tack för senast fina du. Du kändes lika fin, ärlig och go IRL <3
  Lycka till med allt 🙂
  Kram C

  Svara
 6. Mia säger:

  Jag tycker att man ska bestämma och känna själv, som du skriver hur du känner för dina läppar och vad som kan vara anledningen osv är ju ett vettigt skäl att förändra och förbättra för en själv. Sen kan jag tycka att det går överstyr för vissa, men då tror jag det handlar om annat än bara utseende, mer insideproblem när det inte går att stoppa förändringarna.

  Sen är ju du den sötaste o goaste Sojka som finns, den enda i sitt slag och du är bääääst 😀

  Svara
 7. MissJoi säger:

  Ja jag skulle nog gärna vilja ta bort lite på mina ögonlock och fylla upp dessa påsar till lökar. Båda sakerna ger mig komplex, men vågar inte och har heller inte råd.. men vi får väl se vad som händer :/
  Kanske kommer smärtfria behandlingar som är billiga.. hahaha

  lycka till!!!
  kram

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Ha ha ha ja säg till när det finns såna behandlingar! 😉 Ja det är inte billigt att fixa sig precis. Man får prioritera och ta det när man har råd. Jag vill göra en del lite dyrare ingrepp men är också för mycket för mig nu. För bli de mindre ingreppen.- 😉 kram

   Svara
 8. Ammie säger:

  Generellt är jag emot skönhetsingrepp men givetvis får alla göra som dom vill. Om nån verkligen har ett utstickande utseende som hen är missnöjd med så förstår jag att man vill förändra sig, tex om man som kvinna inte haft några bröst alls, och såklart om man har varit med i en olycka eller brand, då tycker jag det är jättebra det finns skönhetsingrepp.

  MEN för alla oss “vanliga” med vanliga komplex så tror jag det oftast handlar om dålig självkänsla. Jag själv har genom åren nog haft komplex för alla mina kroppsdelar; för smala ögon, för stora läppar, för hög panna, min längd, min vikt, mina kraftiga ben, dallriga mage, hängiga bröst osv… Nu har jag däremot kommit till den insikten att alla är missnöjda med nåt och resten av världen skiter fullständigt i vilket, tror inte nån skulle märka skillnad om jag fixade till nåt.

  Jag har nu även fått en bra självkänsla, jag är nöjd med mig själv, jag tycker jag är smart, snygg, rolig, kreativ och jag vet att folk älskar mig för den jag är och för att jag älskar mig själv! Jag tror man löser ett väldigt tillfälligt “problem” genom att “fixa till sig”, sen kommer man på nåt nytt som inte är bra och då är spiralen igång. Jag tycker också det ger en konstig bild till sina barn; dem lär man “du duger som du är”, men mamma duger inte riktigt, jag måste först lägga mig under kniven eller spruta in konstiga grejer för att duga..

  Dessutom tycker jag att åldrande är nåt fint! Jag gillar att se äldre ut, jag hade aldrig velat se ut som 20 hela livet. Klart att jag vill att det ska synas att jag har stor erfarenhet och att jag har levt livet! Tycker att gamla människor kan vara fantastiskt fina när de strålar och ler.

  Detta är alltså inget “påhopp” mot dig alls utan jag hoppas du blir nöjd oavsett vilka beslut du tar, men eftersom du frågade ville jag ge min bild av det hela 🙂

  Stor kram!

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Ingen fara! Ordet är fritt! Eller ja typ nästan hihi. 😉

   Det finns ju olika anledningar till att man gör det så jag tror inte alltid det är som du skriver men finns ju dom som aldrig blir nöjda med sig.

   Kram

   Svara
 9. Tommy säger:

  Jag är för det. Så länge man känner att det kan stärka en och att man känner sig mer tillfreds med sig själv så – Go for it.

  Jag själv vill göra lite ingrepp och justeringar, men vi får se 😉

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Tack för dina härliga ord! Nu blir man ju genast nyfiken på vad du skulle kunna göra? Finns ju inget att “rätta” till! 😉

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.