Vad händer denna Torsdag då?

Jo renovering och åter renovering. Damm och massa damm. Är redan trött på röran. Men imorgon kommer köket så det ska bli spännande att se om grabbarna hinner. Och golvet ska ju läggas innan med. Isak ser ibland ut så här: =)

Söta plutt. Får ju skydda hans små öron. 🙂 

Igår blev jag också ägare av en crosstrainer. Så här sk det tränas. Blev den från Jula och den verkar och känns helt ok. Vill nämligen helst ha med hjulet där framme det stora som fot fästena sitter i. =) Rörelsen bli mer likt de på gymmet har jag märkt. Annars bli det som att springa men jag vill helst ha det som att åka skidor, typ. =DOch en sista grej är att jag gjorde några övningar igår bla knäböj. Fn vilken träningsvärk. Men nu är jag igång iaf. =)

0 svar på “Vad händer denna Torsdag då?

 1. Helena säger:

  Vad fick du ge för crosstrainern? Skulle också vilja ha en men maken är emot att ha träningsmaskiner så länge vi bor i lägenhet… så jag drömmer om ett hus där jag kan ha ett rum i källaren som gym :-)Spännande med köket! Vi renoverade vårt kök för 2 år sedan, himla jobbigt, men bra blev det :-)kram

  Svara
 2. Ann-Sofie säger:

  Helena: Jag fick betala 2000kr på blocket. Fick pruta ner den från 2800kr. Ord pris 3995:- (4995:-) Helt ok så länge. Glad att jag fick av sambon men drömmer också om ett hus med källare med gym. =) Och det kommer vi ha. Det tar upp en del plats men det gör inte oss nått. =)

  Svara
 3. Tora - Viggos mamma säger:

  Åh tack vad snäll du är! Jag hade tur och gick inte upp mycket mer än det som fanns i magen vägde :)Vad sööt han är med sina hörselskydd – haha! Kan tänka mig att det är mycket bråte och ljud hemma hos er nu.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up