Tvååring fick håret klippt på förskolan!

En bekant till mig berättade detta och sa att hon gått till tidningen! Och mycket riktigt så kunde man hitta detta i Skånskan. Jag får gåshud bara av tanken och att personalen inte hade koll. Som “tur” var det bara håret. Blir svettig bara av tanken om det hände Isak. Inte för att han skulle förlora någon av sina lockar men vad som kan hända när ett barn håller i en sax utan att någon vuxen ser! :S

0 svar på “Tvååring fick håret klippt på förskolan!

  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Ja jag klippte mig också 2 ggr skit fult när jag var liten men det var hemma. På förskolan utomhus hoppas jag inte det är vanligt.

   Svara
 1. jjohannah säger:

  Jag skulle bli jätteupprörd om detta hände på vår förskola. Jag har arbetat som frisör och visst kom det in barn som klippt sig själva, men inte hade det hänt på förskolan! Vi har inte saxar tillgängliga här hemma och jag hoppas de inte har det på fsk heller… Men å andra sidan så har hon kommit hem med bitmärken i ansiktet två gånger så ibland undrar jag vad personalen är när sånt händer.

  Svara
 2. Tjejmorsan säger:

  Det hände min yngsta dotter också… och jag ifrågasatte VAR personalen höll hus men fick aldrig något vettigt svar..
  Och tilläggas ska att jag INTE var arg på barnet som gjort det utan på personalen som inte var i samma rum som barnen och att de dessutom fått ha saxar utan att någon vuxen var med…

  Svara
 3. Weronica säger:

  Det är ju sånt som händer… Inget ovanligt, och barnen gör ju inte det när personalen ser.. Man kan sitta vid ett bord o tex pussla med flera barn o så tittar man bort en sekund så händer det… Dom gör ju inte det när man tittar precis. Jag tycker det är att göra en höna av en fjäder…

  Svara
 4. Fröken M säger:

  Nä, det är inte okej, fast ändå så himla lätt gjort ! Jag menar, på bråkdelen av en sekund kan barn hitta på hyss ! Att leka frisör är säkert en jätte rolig lek, att de fått tag på en sax är jätte olyckligt men ärligt talat, det skulle lika gärna kunna hända i ett obevakat ögonblick hemma, för jag vet inte en enda “mänskklig” mamma eller pappa som har koll varje sekund jämt !

  Svara
 5. Marie-Louise säger:

  Jag kan förstå att man upprörd över att det hänt utomhus för där borde inga saxar finnas tillgängliga. Men “leka frisör” händer titt som tätt på alla förskolor, hos alla dagmammor och i de flesta hem också. Och det är väldigt sällsynt att mer än håret klipps, det är ju just håret som ska klippas när detta sker. Hade det hänt inomhus i pysselrummet hade jag tyckt att föräldrarna överreagerade men nu när det hände utomhus är det en annan sak… Kram

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Ja men det är just att det är ute som jag reagerar på. Jag hade inte reagerat lika mycket inne men ute så känns det som det lättare händer en allvarlig olycka 🙁 kram

   Svara
 6. Martina säger:

  BLir så arg när jag läser detta. Och vaddå “erbjudit föräldrarna betalning för ett frisörbesök”…?1 Ska de göra en hårförlängning på barnet då eller?!
  Vad hade de erbjudit föräldrarna om kamraten hade stuckit ut ett öga på flickan!?

  Aaaaaarg!

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   hahaha jag tyckte också det var något av det dummaste att erbjuda klippning!! Det är ju för fan inte det som är problemet!! Ja det kan man undra. Fan vad du är vettig. Folk verkar ju inte förstå min poäng när jag tycker det är hemskt!

   Svara
 7. Förskolemamman säger:

  Med dagens stora barngrupper är det enligt mig ett mirakel att inte fler olyckor sker. Det är omöjligt att se vad 12 stycken barn gör på samma gång, under den korta stund som du vänder dig till ett barn som vill ha hjälp kan mycket hända under tiden. Vi kämpar för att finnas där och se alla barnen men är inga övermänniskor som kan stirra på alla barnen samtidigt. Barn är barn och ibland hittar de på “hyss” när möjligheten ges.

  Svara
   1. Förskolemamman säger:

    Håller med om att det är värre då det skett ute och man kan ifrågasätta hur saxen hamnade där. Påhittiga barn är dock väldigt påhittiga, som tur väl kom ingen till skada.

    Svara
 8. Weronica säger:

  Man kan ju pyssla ute… Kanske därför saxen var ute…. Jag förstår att du menar att det kunde hänt värre saker men nu var det ju bara hår… Skulle man tänka ” tänk om ” om allt så hade man inte kunnat göra ngt till slut….

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.