Trevligt igår!

Ja igår var jag och Isak och hälsade på Frida, Jesper och co! Var super trevligt och det blev lite fika och promenad! =D

Och söte Jesper hade redan blivit så stor och hela 3 månader! =D


Isak sov mesta av tiden. 🙂

—–

När vi kom hem tog vi det bara lugnt. =)

Men senare å visa Isak sin arga sida och det fortsatte sen hela natten tyvärr.
Först var det bara lite kvidande.


Men vid kl 23 så ville jag sova men Isak ville inte. Han bara skrek och jag ammade till och från hela tiden fram till kl 2 på natten tror jag. Men han tog bara några tag och sen skrek han. Jag låg hela tiden och funderade på vad som var fel men jag tror bara att han är i någon fas för han är jätte konstigt. Bytt blöjan tusen gånger och han är mätt. Gav han till och med ersättning men skrek efter det med. Ammade han och han skrek. Det enda som funka lite var nappen. Men till slut lyckades jag få han att somna när jag tog han och la han på min arm. Inte speciellt bekvämt men vad gör man inte för lite sömn. Tror kl var vid 3 när jag somna och det blev inte mycket sömn känns det som trots att han vaknade vid kl 7. Så under de timmarna så tappa han ju nappen hela tiden och då blev det skrik och i med nappen. Har aldrig sett han så. Bara gallskriker rakt ut. =(

Så när vi gick upp idag bestämde jag mig för att ta fram bärselen för att få lite lugn och ro och sätta igång kaffe osv. Och där somna han gott efter en stund.


För att äta frukost lyckades jag sen lägga ifrån mig han en stund för att sova men nu hör jag han yla igen… =)

0 svar på “Trevligt igår!

 1. weronica säger:

  Så jobbigt… Det är inte lätt alla gånger:( Man behöver sin sömn..

  Svara
 2. Lina säger:

  Så söt han är! Det är tur att man har en bärsele, räddaren i nöden när inget hjälper. Vår lilla är hur lugn som helst för det mesta men ibland blir det sånna där skrikdagar, inte kul! Ha en trevlig helg =)

  Svara
 3. Carolina(acarolinas) säger:

  hur gammal är han nu? Lo var superkinkig mellan 4-6 veckor och nu är hon inne i en sådan period igen. det är väl faser dom ska igenom. har ni prövat att gå ut och gå med vagnen/åka lite bil? det brukar hjälpa när dom är sådär, stackars små, tänk egentligen vad dom går igneom och utvecklas. ibland måste dom få skrika av sig lite :)kramar!

  Svara
 4. Ann-Sofie säger:

  Han är 5 veckor nu och blir 6 veckor på tisdag. =) Hoppas det är som du säger Carolina, men jag tror det är så med. =) Problemet är väl att jag inte har någon lust att gå ut och gå kl 1 på natten. =) Det är ju på natten han är så jobbig. 3dje dagen nu så förhoppningsvis kommer vi in i en lugn period snart. =) Kram!

  Svara
 5. Camilla säger:

  Otroligt, läste högt för sambon och frågade -Känner du igen det där eller?På ett sätt så är det skönt att läsa att det är andra som har det som en själv samtidigt som jag lider med dig.

  Svara
 6. Carolina(acarolinas) säger:

  haha, nejmen det är då man skickar mannen att gå ut 😉 hoppas det lugnar sig för er!kraaam!

  Svara
 7. Ann-Sofie säger:

  Carolina(acarolinas): ha ha du är smart du! =) Tyvärr så var sambon ute inatt så jag fick klara mig själv. Men jag har inte tänk så långt faktiskt. Om Isak är likadan inatt så skickar jag ut sambon! =) Jag tar lätt på mig allt ansvar märker jag.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up