Tillbakablick söndag – graviditet

Idag för ett år sen gick jag in i vecka 38 i graviditeten och jag bloggade om vad som just hände i magen då den veckan. Man var ju helt besatt och ville veta vad som hände där inne varje sekund typ. Så himla spännande!
Någonting som är mindre kul är ju bristningarna man får. Jag fick ju mest på låren och de har ju faktiskt nästan försvunnit. Så var lugn, dom blir bättre med tiden! 🙂
Eftersom det är söndag och sista dag på denna veckan så länkar jag till ett extra inlägg här med lite magbilder.
Tack för denna veckan! ♥Follow Futurum nobis est - Framtiden är vår

0 svar på “Tillbakablick söndag – graviditet

  1. Dorothea - Ett nästintill trillingliv säger:

    Nakenkatter är UNDERBARA. Hade det inte vart för mitt stora hjärta är det just vad vi skulle skaffa. Älsskar!!!Men ja, så valde ju långhåriga Juno oss och nu satt lånhåriga "namnlösa" bollen där, alldeles utan ett hem. Klart vi skulle ha LÅNGHÅRIGA katter då <3Jag tycker typ inte Juno hårar nått alls btw, våra vänner med korthåriga har ju trippelt så mycket hår överallt. Juno tappar ju mer "bollar" av hår som är simpla att plocka upp, medans korthåriga katters är små och överallt på en gång. Hos oss syns det inte att vi har katt om jag ska vara ärlig. Absolut inte! Visst kör jag med sån "klädroller" någon gång i veckan men inte mer. Det har ju rätt mycket att göra med vad djuret får för mat också, vi har bra mat från djuraffären och med "hårboll kontroll" (hett tips för långhåriga saker) sen borstar vi då&då också, det hjälper ju.Minns dock i somras när Juno tappade vinterpälsen, INTE kul. Haha. Då var det hår överallt i ungefär en månad. Gah. & jag är kinkig så jag rollade och rollade, ville nästan rolla katten också 😉 haha.Men som sagt "jobbigt" under 1 månad av 12 -nja, inte särskilt jobbigt med andra ord :)Stor söndagskram!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up