Har ni sett denna vagnen Phil & Teds på Jollyroom som kan göras till en syskon vagn!? Den säljs till superpris och jag har hört flera snacka om syskonvagnar osv så då vill jag passa på att tipsa om denna. Hade vi planerat syskon snart så hade jag helt klart valt denna. Den kan användas som singelvagn först nämligen! Grymt bra, snygg och smidig. 🙂

Follow Futurum nobis est - Framtiden är vår

0 svar på “Syskon?

 1. Nina säger:

  Verkar vara en jättebra vagn! Är också mamma till en Isak 🙂

  Svara
 2. Angelica säger:

  Precis en sån syskonvagn skulle jag kunna tänka mig att köpa :Dsv:Jag har också en surfmobil, men det är inte lätt att blogga via den hos AFF. Hoppas dem kommer med en app 🙂

  Svara
 3. Sofie med Matilda & Ida säger:

  VI har en Phil & Teds explorer, älskar den vagnen 🙂 Smidig att både ha som syskonvag och enekelvagn och slippa de klumpiga på tvären ;)(vi har dock beställt från Tyskland, mycket billigare än i Sverige)

  Svara
 4. Sara, mamma till tre små troll säger:

  Visst bli man helt bebistokig 🙂

  Svara
 5. Emma säger:

  Tack för dina kommentarer! Det är skönt att höra att man inte är ensam över att ha mått såhär! Hormonerna är verkligen helt galna just nu. Så fort L börjar skrika så känner jag paniken komma.. sen när jag pratar med min mamma så blir det samma sak, blir ledsen direkt! knäppt! man känner sig så hjälplös, har aldrig känt det känslan förrut!Hoppas du haft en bra dag och får en bra kväll!kram!

  Svara
 6. Ann-Sofie säger:

  Sofie: Ja jag gillar din vagn! 🙂 Jag har funderat på det förr men det blir nog att vi håller oss till vår vagn vi har. Ekonomin tillåter tyvärr ingen ny vagn. :/Kram!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.