Ständigt uppkopplad. Är det värt det?

Oj vad dagarna går! Jag har känt så mycket stress på något sätt. Jag har inte insett det från början men till slut insåg jag att jag behövde en förändring. Att skaffa en privat Facebook var det första. Bara att vara uppkopplad hela tiden kör verkligen slut på energin och vi har ingen vetenskap på hur det här med internet och att vara uppkopplad alltid påverkar oss i den långa loppen. Jag menar hur länge har vi haft det?

Och just därför kan vi inte ha någon vetenskap för det har inte funnit så länge. Vi kommer först veta när våra barn som är född in i denna tid är uppvuxna gamla och förbi sin tid. Då har vi den första statistiken.

Så nu har jag iaf 2 konton och kollar såklart båda kontona. Men kommer inte vara ständigt uppkopplad och tillgänglig.

Och till något annat trevligt,


i år tjuvstartade vi med julpyntet! Så himla skoj och mysigt! Slingan på balkongräcket hade gått sönder så vi köpte en ny, längre och bättre. Så nöjd!

Sen älskar jag dessa tomtar! Jag har sett en stor grå och vit sån här tomte på Citygross som jag så gärna vill ha. Den är lite större och jättesöt! Tror den hade passat i soffan. Jag vet inte vad det är med mig och dessa tomtar men jag tror jag en vacker dag kommer ha galet många av de haha.

Jag känner mig avslappnad med alla ljus och mys här hemma. Det behövs verkligen och det funkar när man behöver stanna upp och fundera.

Ja det är mycket man funderar på nu. Imorgon fyller man 34 år och man är har verkligen rullat förbi det där 30 strecket. Men skönt att säga att jag har ett på och äntligen ju valde att studera. Första terminen snart förbi och en termin till att kämpa för att sen komma in på högskola! Jag känner mig så lyckligt lottat! Så fin familj, underbar man och fina barn. Det är de som är viktiga och det man ska lägga tid på. Och såklart mina nära vänner!

Wow tänk vad vi gått genom på våra 10 år min hobi.

4 svar på “Ständigt uppkopplad. Är det värt det?

 1. Sandra säger:

  Grattis på födelsedagen!!!
  Hoppas du haft en fin sådan.

  Va mysigt det blev med julpyntet.

  Du har helt rätt där. All uppkoppling har vi inte koll på hur det påverkar oss. Att ha mer tid i tillvaron än bakom skärmen är viktigare tror jag. Är ju där vi lever 😉

  Ha en fin helg!!!

  Svara
  1. Sojka säger:

   Tack så jättemycket!! Ja det var en fantastisk dag! 🙂
   Ja men precis. Där vi lever ju! Kram och hoppas du också får en underbar helg!

   Svara
 2. Sofie - Livet på landet med tre små säger:

  Det är verkligen kluvet det där med att ständigt vara nåbar.
  jag valde faktiskt att stänga av vissa notiser så att man inte hela tiden behöver påminnas och se allt.
  Det är inte helt avstressande för man går in och kollar hela tiden ibland men ibland är det skönt att bara kunna stänga ner och bara vara!

  Svara
  1. Sojka säger:

   Ja otroligt skönt och nu efter semestern känns det ännu mer att jag vill hålla mig undan sociala medier. Men bloggen håller jag kär och fortsätter med men här är inte samma sak att man matas med information för här är det bara jag som matar information hehe

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up