Spruta skiten rätt…

Foto: Så glad! Efter över en vecka av smärtor så tändes hoppet efter ett samtal med vårdcentralen att det kanske var #bihåleinflammation så jag skulle testa #nasonex 2-3 dagar och se om huvudvärken försvann. Nu tar jag #diklofenak mot som jag trodde var #migrän och det hjälper iof lite.

…är fan inte lätt!

Igår såg jag ett ljus! Jo jag hade haft smärtor i över en vecka. Huvudvärk, illamående, stelhet. Ja det har inte varit en kul vecka. Vid ansträngning så blev huvudvärken värre. Jag köpte Diklofenak då inget annat verkade hjälpa och dom skulle vara samma sak som eaze som jag tidigare tagit mot migrän. Detta var som migrän. Vissa dagar var jag sängliggande men tack vare Diklofenaken kunde jag ändå göra det mesta som vanligt. Men jag kunde ändå känna att smärtan var kvar där men mycket svag.

Igår kände jag att det får räcka. Dom på apoteket såg oroade ut och tyckte jag skulle kolla upp det. Till slut gjorde jag när jag började få värk i överkäken och liksom tandvärk med. Huvudvärken ändrade sig hela tiden och emellanåt väldigt diffus. Den dunkade, ilade och brände. När jag körde bil så blev den värre och när jag lutade mig fram så spände det i huvudet. Många av symtomen brukar jag ju ha vid migrän men det brukar inte hålla i sig så länge. Jag fick hopp efter att ha pratat med Vårdcentralen som tyckte jag skulle prova detta i 2-3 dagar för att se om huvudvärken försvann annars skulle jag kontakta dom igen.

Sen var saken att man ska tydligen inte spruta det på vanligt sätt. Utan lite framåtböjd och snett in mot näsan. Jag fattade fel först men tror jag fattat det rätt nu efter denna sidan. Sen kan man komma ihåg bilden nedan. 😉

0 svar på “Spruta skiten rätt…

 1. Martina säger:

  Men vad irriterad jag blev på att mannen på bilden (på sidan du länkade) inte alls tittade ner på sina fötter när det stod att det var det man skulle göra hahaha
  (vad knäppa saker man blir irriterad på ibland)

  Hoppas att det hjälper riktigt bra och snabbt nu så du slipper huvudvärken gumman!

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Ha ha ha ja jag tänkte också på det hahahaha

   Jo något bättre idag, får se mot kvällen hur det känns då. Vågar ju inte hoppas för mycket. 🙂

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up