Sov över i Skånes Djurpark i Camp Oak

Jag fick en inbjudan att få uppleva Skånes Djurparks nyhet för i år att sova över i parken i Camp Oak! Självklart ville jag testa på denna nyhet med hela familjen och ni kan tro att det blev lyckat. Barnen var lite nervösa. För vaddå; tälta i vildmarken??? Ja vi skulle ju sova i tält. Men det var inte vilka tält som helst. Det var stora tält med värme. Där fanns madrasser och sovsäckar. Det var riktigt mysigt inne i med kuddar, filt och så.

Det ingår ett helt program med att vara med och mata djuren (skit coolt), mat och grilla med andra familjer som också övernattade där. Personal hjälper till med allt så det känns tryggt då jag INTE är en campingmänniska egentligen. Så både tält och allt känns som en modernare form av att campa.

På kvällen var det väldigt mysigt och när man var med och matade djuren på kvällen fick man komma djuren väldigt nära. En annan sak som jag uppskattade väldigt mycket var den otroliga värme och välkomnande från all personal. Och som de engagerade sig i barnen. Det blev lek och marshmallow grillning i mörkret.

På natten fick jag den stora glädjen att få höra en helt levande park. En lite stund men det var otroligt att få höra vargarna yla. Bara det är värt en övernattning!

Det ingår även frukost! Wow vad ska jag säga. Allt var så himla mysigt! 2 tips som jag har dock är.

  1. Ta med egen kudde! Jag tror jag hade sovit mycket bättre med min kudde. Dock sov barnen jättebra men nära oss för det var nog väldigt pirrigt att sova i tält men barnen är så otroligt nöjda med hela äventyret. Det har gått några dagar och de pratar fortfarande om sina äventyr.
  2. Sänk värmen så du inte har den på full fräs när du ska sova för det blir satans varmt i sovsäcken ha ha. MEN toppen att det finns el i tältet. Så moderna familjen med surfplattor och mobiler klarar campandet!

Det hela är väldigt prisvärt och mer info hittar man HÄR. Där ser man också vad som ingår.

Ett måste i parken är att gå upp i Expedition UPP. En häftig upplevelse som var otroligt spännande för barnen. Att dessutom se vargar springa omkring var också otroligt häftigt att sen från höjden.

Spännande var att få gå in och gömma frukost till pappa björn. Flera frågade om björnen verkligen var utelåst från sitt “frukostrum” för att försäkra sig om att där inte var någon björn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.