Sista dagen på året, sista dagen i ditt liv!

barnen 06

Detta året, 2013, har varit ett så händelserikt år! Det största var såklart att bli 2 barnsmamma och få fina och vackra Elias till mig, till oss och vår familj. Att jag kunde få ännu en solstråle är så overkligt för mig. Vad har jag gjort för att förtjäna det? Jag vill fortsätta göra gått för något eller rättare sagt jag måste ha gjort MYCKET GOTT!

När jag läste en tjejs uppdatering på instagram som löd. “Om det var din sista dag på denna jord, vad skulle du gjort?” Jag började fan nästan böla och kunde inte svara på frågan. Bara tanken på att det var den sista. Sista gången jag såg mina barn, sista gången jag var med min familj. Man inser ännu mer hur mycket dom betyder. Ja det visste jag ju men att känna det fysiskt efter tanken att inte se dom mer. Se deras framsteg och misstag i livet. Visa dom vägen, berätta när dom gjort fel, berömma när dom gör rätt, krama dom när dom blir sårade. Och alla nya “första-gången-upplevelser” som tex när Elias säger sitt första ord, Isak tar sina första trampsteg på cykeln och han har cyklat en bit och upptäcker att han gjort det själv. Idag kramar jag dom lite extra, säger att jag älskar dom! Vad gör ni? Vad skulle ni gjort?

barnen 05 barnen 04 barnen 03 barnen 00 barnen 02 barnen 01

Vackra barn! Jag älskar er! Ni är det absolut bästa på denna jord och det är er jag lever för och brinner för. Det är tack vare er att jag får göra mina egna framsteg. Ni ger mig lust att leva. Ni ger mig inspiration. Jag älskar er, glöm aldrig det. Det är också extra speciellt att ha en blogg där jag kan skriva det. En dag kanske ni läser detta. Kanske är ni arga på mig. Då kan ni läsa detta för även om allt känns orättvist så älskar mamma er. Även om jag skällt på er så älskar jag er. Jag älskar dig Elias. Jag älskar dig Isak! ♥

Om någon är nyfiken så är alla kläder på bilderna från me&i.

0 svar på “Sista dagen på året, sista dagen i ditt liv!

 1. cecce säger:

  Vilka underbara bildet på dig och dina barn! Så mycket kärlek!
  Har inte blivit färdig förrän nu med att gå in och hälsa dig ett gott nytt år och en god fortsättning på 2014!
  Hoppas alla dina önskningar slår in och att du får ett bra år.
  Trist att läsa att det hänt något tråkigt…håller tummarna för att det ordnar upp sig och att du snart är tillbaka i bloggsfären igen!

  Kram!!!

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Förlåt! Ligger efter med att svara på kommentarer med tanken på allt som hänt! God fortsättning önskar jag dig med såklart!
   Nu är jag tillbaka med full fräs hihi.
   Kram fina Cecce!

   Svara
 2. Marlene säger:

  Den tanken har jag tänkt några gånger eftersom min bästa kompis dog när hennes dotter var 6 år gammal. Jag har sedan dess skrivit brev med mina tankar till barnen som de har att läsa om jag skulle dö för tidigt ifrån dem. Bloggen är också en sån grej som jag lämnar efter mej som de kan läsa när och om de vill.
  Jag skriver också årsbrev till dem med allt som hänt under året, semestrar, vad de fått i present, om det hänt något särskilt och hur mycket de vuxit. Årsbrevet sitter i en pärm som de redan fått och de läser breven om och om igen, trots att de idag är 19 och 20 år gamla.
  Så nog har tanken funnits och jag har agerat därefter, men vad jag skulle göra om jag bara hade en enda dag kvar att leva vet jag inte. Förmodligen sitta i soffan och bara krama ungarna och få dö i deras famnar antar jag. Jobbig tanke. Ta hand om dej!

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Gud vad fin sak och vad smart gjort! Själv så får det räcka med bloggen. Önskar jag hade den orken att göra så bra med att skriva brev för barnen. Men dom får bläddra i bloggen istället! 🙂

   Tack!

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.