Shopping på Hunkemöller Triangeln

Sen jag var på BloggmingletScandic triangeln i Malmö så har jag haft i tankarna att gå in på Hunkemöller. De finns både i Triangeln och på Emporia. Syrran jobbar ju på Emporia men hon kunde inte följa med så jag gick till Triangeln och nu när jag äntligen sett mer av Triangeln så älskar jag verkligen Triangeln! Har blivit så fint sen de gjorde om. Mysiga och härliga butiker!

image

Det blev en stor påse med nya underkläder. Jag är totalt kär i Hunkemöller och min magkänsla innan jag gick dit var helt rätt. Sjukt snygga! Asså det fanns ju såna där coola BH:ar. Älskar att det finns variationer hur de sitter på ryggen. Det kommer jag såklart återkomma med! Jippi till oss med lite större byst och som ändå kan ha lite mer exklusiva kläder!

image

Det blev ett helt gäng med underkläder och så passade jag på att köpa tvättpåsar för jag har letat efter de gamla hemma men de är puts väck.

Tjejen som jobbade i butiken var helt underbar. Älskar hennes av vad jag tror danska brytning. Hon var så vänlig och hjälpsam och det var så fint i affären. Provrummen var så mysiga. Med en ringklocka i provrummet om man behöver få en annan storlek. Tjejen hämtade lite olika modeller och hon visste precis hur hon skulle göra. Hon mätte mig runt om och vips så var jag tvungen att köpa 4 nya BH:ar från Hunkemöller. Ja tanken är faktiskt att jag ska ha en ny BH-garderob. Så bye 👋 alla gamla slitna och dåligt sitta de och fel storlekande!

image

De hade 20% rabatt på vissa bh:ar och ta 5 för 200kr på jättefina trosor! Verkligen superbra och jag kommer inte köpa någon annanstans det är en sak som är säker!

8 svar på “Shopping på Hunkemöller Triangeln

 1. Jeanette säger:

  Jättefina underkläder. Brukar tycka det är tråkigt att spendera pengar på underkläder, men är värt det när man hittar fina 🙂

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Ja jag brukar inte tycka det är en kul utgift heller. Speciellt inte när jag bara hittar bh runt 500kr. Då är det skönt att hitta snyggare och bh till halva pris på ett ställe. Dessutom jättefina trosor som annars brukar vara jättedyra i underklädesaffärer. 🙂

   Svara
 2. Anna säger:

  Wow så fina underkläder, måste själv ta mig en runda för att kolla in sortimentet 😀

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Ja det tycker jag verkligen du ska göra! 🙂 Jag lovar du kommer inte att ångra dig! Speciellt nu när du har fått barn så är det kul att piffa upp sig lite då och då! 😉 kram

   Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Ja verkligen! När många andra drar ner på service gillas det verkligen när de som fokuserar på extra service. Det är framtiden för mig. Service och personliga möten.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.