Rörigt i min skalle + lite info!

elias 8 månader

Ja hoppa för guds skull inte in i mitt huvud för då kommer du gå vilse. Jag tror inte min hjärna vilar en sekund. Att starta eget är ett 24 timmars arbete om dagen. Jag slår vad om att jag jobbar även i sömnen!

Vinnaren i tävlingen om vinsten från Lamaze kommer snart. Har nämligen inte fått svar än vem vinnare är. Så jag har inte glömt er!

Sen har Elias gått in i sin första gnällfas. Det verkar vara någonting med att snart fylla 8 månader. Han blir det imorgon. Han har blivit mammig vilket han inte varit tidigare men det kan ju stämma lite som med Isak fast Isak typ var en bläckfisk på mig sen födseln så gick han in i separationsfasen vid 8 månader. Hoppas inte Elias blir som Isak för då kommer jag fom nu inte ha något annat för mig än en bebis på armen. 🙂 Men jag märker redan nu att dom är olika på den punkten så jag tror inte det blir problem med att lämna bort Elias. Han är ju dessutom så van vid svärfamiljen. ♥ Som jag dessutom är så tacksam för att jag har!

0 svar på “Rörigt i min skalle + lite info!

 1. Charlie säger:

  Nu har jag mailat dig gumman men ek säker på om jag har skrivit rätt haha aldrig gjort ngt sådant innan ? Puss

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Ja jag misstänker att han håller på att få en ny förkylning men det kan vara lite av varje kanske. Hoppas också det går över snart! kram

   Svara
 2. Pernilla säger:

  Kan förstå att det är mycket att tänka på när man startar eget, men hoppas ändå att det går bra!!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.