Recension: Philips Avent elektroniska bröstpump!

avent 01

Nu har jag använt Philips Avent elektroniska bröstpump ett tag! Jag är väldigt nöjd med den. Nu har jag inte provat andra elektroniska men jag kan jämföra med manuell och hur den känns osv.

Först skulle den diskas och steriliseras som med allt sånt nytt.  Jag hade sen tidigare en steriliseringsbox som jag kunde använda i mikron. När allt var klart var det bara att sätta ihop. Otroligt lätt och vad bra att Philips har bytt ut sin ventil för det fruktade jag för att den var så dålig som tidigare men dom hade visst rättat det felet. Tack!

Alla delar är enkla att sätta ihop. Men den ha fler delar än den som jag testade från Tommee tippee och det är ju en nackdel. Jag gillar inte att man ska sätta på den där massagekudden som man har mot bröstet. För där kan det glappa och komma in luft och minsta lilla luft så funkar ju inte pumpen. Men det är ju lätt att rätta till om det händer.

avent 02

Något som är otroligt bra är att man kan sätta in batterier så man inte behöver använda strömsladden. Jätte bra tycker jag. En nackdel är ju att den låter lite när den pumpar. En manuell är ju nästintill knäpp tyst så kanske inget man använder när man har filmkväll med familjen. 🙂

avent 03

Det man ska tänka på som jag tror gäller alla elektroniska pumpar är att dom inte har samma sug som en manuell. Men det är nog bara en vanesak då jag lyckade få bra med mjölk trots att det inte kändes så mycket. Men jag var mer nöjd med denna än den manuella ändå. Det enda jag kände med denna är att det tar lite tid att få igång flödet. Men när väl flödet är igång så går det jättefort. Jag hann inte ens sitta 10 minuter så höll flaskan på att bli överfull. Tur jag tittade på den när jag gjorde!! 😀

Men jag är så glad att den är så effektiv. Man blir nämligen grymt trött av att sitta och handpumpa. Denna känns jätte behaglig och det kan liksom inte gå fel om man känner att det kan vara lite obehagligt av att den är elektronisk. Jag önskar dock mest av behaglighetsskäl att den delen som man har mot bröstet var lite större eller att man kunde välja det för jag förstår om alla inte vill ha större men för oss storbystade hade det vart kanon!

Här kan du enkelt vara med och tävla om en likadan!

0 svar på “Recension: Philips Avent elektroniska bröstpump!

 1. Ingrid - Mamma till två sessor säger:

  Den låter överlag riktigt bra! Jag har en sån där gammaldags bröstpump, du vet den med två delar som man sätter i varandra och sen “drar” när man pumpar. Den här låter betydligt skönare! 🙂

  Svara
 2. LIENE säger:

  sv: Okej, det är väl det som är viktigast, att man har några som är väldigt nära 🙂 Jag har bara en bror, syster och mamma. Min mamma är närmast för vi bor tillsammans.

  Svara
 3. madde säger:

  Verkar super!
  Bra läsning också:)
  Man kan ju bara hoppas man får chansen att prova själv!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up