– Planering, glädje & inspiration –

image
Det får bli veckans ord! 😉 Idag har det varit planering för veckan. Ikväll när jag nattade Elias låg jag bara och grubblade på idéer. Jag bara älskar när det snurrar runt i huvudet. Ännu bättre när man kan beta av sina idéer. Längtar! Detta kommer bli så jäkla bra. 🙂 Att starta företag går i vågor. Det bara är sanningen vad än folk vill säga dig. Folk vill inte säga det negativa för det speglar ju bara dåligt. Men alla bra och framgångsrika företag går också i vågor. Precis som livet. Men man ska spegla det positiva både för sig själv och andra.
När man startar företag så går det ju segare i början, helt naturligt. Man får kämpa och frågan om man har den kämpar glöden. Då är det viktigt att man har folk omkring sig som stöttar en.
Sen gäller det att våga. Allt har sina risker men för att lyckas måste man ta risker. Ett bra tips är att starta en grej och köra på det. Det är något jag fått lära mig som gärna ska har tusen olika projekt samtidigt. Där måste jag lära mig att stoppa mig själv ibland.
Jag har som sagt lite idéer jag kommer satsa på. Och jag kommer ha fokus på ett projekt. Vad det är kan jag tyvärr inte avslöja än. 😉 Gah… jag vet. Jobbigt sorry för denna cliffhanger!

0 svar på “– Planering, glädje & inspiration –

 1. Diana D (La Madre) säger:

  Alltså wow, vad cool du ser ut ! ha ha nä men ärligt, vilken snygging. : D
  Hoppas det går bra med alla företagen och allt du har sötis och JA du måste varav ner med alla tusen projekt du har hela tiden. 😉

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Men vad söt du är haha. 🙂 Tack!!
   Ha ha ja alltid något projekt igång hihi. Och snart kommer ett stort projekt haha. 😉

   Svara
 2. Emelie Walles säger:

  Så sant, allt går i vågor när man driver eget! Både på gott och ont faktiskt, det är oftast i motgångar man utvecklas och sedan kan komma tillbaka och göra det ännu bättre 🙂

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.