– Pissigt värre –

image

Ja gnället fortsätter. Måste vara trist att läsa min blogg nu. Ingen inspiration i mina gnälliga inlägg. Jag känner mig så kass. Barnen sover iaf nu och jag mår inte som jag förtjänar vill jag påstå. Får blir lite Svenska Hollywood fruar och te med honung. Hoppas på att må lite bättre imorgon. Må detta få ett slut nu. Vill ju träna och må bra. Förstår att det är kasst när man inte går och tränar när man mår bra. Men när man kommit så väl in i träningen så sugen det duktigt. Men tacka vet jag Alvedon som hjälper så bra om dagarna. Sen mår jag faktiskt värst på morgonen och på kvällen. Min hals ja asså släng dig i väggen eller nått ha ha ha.

2 svar på “– Pissigt värre –

 1. Christina Frisberg säger:

  Man får gnälla lite ibland, och känna sig pissig, inte kul alls för den det gäller men du vore konstig människa om allt var som ett paradis varendaste dag år ut och år in, du är bara människa Ann-Sofie och en härlig och god sådan du är gjord av kött och blod och har dina ups and downs som alla oss andra och det duger bra långt det med, när du känner dig bra igen så kan du njuta desto mera av det då du vet hur det känns att vara nere och sjuk 🙂
  Kryakramar tjejen!! 🙂 <3

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Åhhh du är go du! <3 Tack snälla för din kommentar som ändå peppade mig. Så fina ord du säger om mig. Jag blir alldeles rörd.
   Tack fina! Kramar! <3

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.