– Paradise Hotel något att se? –

Ännu en dag på jobb. Förkylningen börjar släppa tror jag och jag funderar på när jag ska komma iväg till gymmet. Det är ju så att det är lite svårt att gå upp i tid när man vant sig av det. Men det måste vara skärpning nu på slapperiet. Men det handlar också om att gå och lägga mig i tid. Jag kollade pinsamt nog på Paradise Hotel. Ja jag började från början då så bara sett några första avsnitt. Men nej än så länge inte fastnat för det men jag testar att kolla igen ha ha. Men känns inte lika ball som tidigare gånger. Äh borde väl inte titta på sånt trams. Men lite underhållande är det ju faktiskt. Helt otroligt att dessa människor finns på riktigt och vad man gör för att bli känd. En av deltagarnas mamma sa “kör bara” när hon fick veta att hon skulle vara med. Jag vet inte hur jag skulle reagera om någon av mina en dag sa att de ville vara med. Det verkar ju som att de bara väljer folk som vill ligga i huset. Men men det är många år innan mina killar är myndiga ha ha.

Det finns verkligen mycket tycken om just Paradise Hotel. Vad tycker du om det?

image

4 svar på “– Paradise Hotel något att se? –

 1. Diana säger:

  åh skönt att vakna friskare. jag har nu åkt på halvförkylning, det har inte brutit ut än och jag vet inte om jag ska träna eller inte… vill inte stanna upp i min träning just nu men verkar kanske som att jag måste.
  Brukar du träna när du är sjuk? Har ont i halsen? Eller vilar du helt och hållet?

  Vad fin du ser ut, så vacker.
  Ja du, PH har aldrig vart min grej, blir bara arg över hur förnedrande dom där ungdomarna är och beter sig. Pinsamt för dom, deras framtid, och familjerna. Mår bara illa över att man uppmuntrar sånt i det här landet. så nej, jag kollar inte och ja jag har massa åsikter om det. / moraltanten 🙂

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Jag tränar inte om jag har feber eller känner mig sjuk i kroppen. Men jag tränar om jag bara är lite förkyld när det bara sitter i näsan. Men sitter det i halsen eller längre ner i kroppen tränar jag aldrig då det är farligt.
   Men tack snälla för komplimangen! <3
   Hehe finns nog en liten moraltant i oss alla. 😉

   Svara
 2. Louise säger:

  Paradise hotel är jag inget stort fan av lika lite som big brother eller andra reality shows. Tycker att sådana program är så nervärderande och att unga människor ställer upp i sådant och sen gör bort sig för att få lite status och publicitet är bara så korkat. Skador för livet. Skam att det ens sänds. Nu för tiden finns det knappt hederliga komediserier utan det är bara reality shows som sänds.
  Jag föredrar själv Dr.Quinn och Emmerdale samt Det okända 🙂

  Ha en underbar dag trots att det är värsta höstrusket. Sitter själv med ett paper som ska in på fredag.
  Kram

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Ja det är mycket sånt. Jag är lite dålig överhuvudtaget just nu att kolla på någonting då jobbet tar så mycket tid. Borde börja läsa bok eller nått mer givande. 🙂
   Ja det är riktigt trist väder nu. Vinterkackan åkte fram igår. Kram

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.