På väg hem till Sebban!

Är så glad! För jag har saknat dom. Mina goa fina, för mig mina små barn, lika omtyckta som vågade, ha ha ja ni kanske gissade rätt! Mina dreads!

Japp för nu är jag på väg hem till Sebban. Jag ska bygga hennes naglar så sätter hon i dreadsen. Låter som en bra byteshandel. 😉 Ha ha…
image

By by vackra hår! Jag är iaf ett bevis på att man kan ha vackert hår även efter man haft fakedreads. Fast så här bra ser min lugg inte ut idag. Har bara hunnit blöta den och tryck ner den för den såg ut som en trasig solfjäder! Ha ha…

0 svar på “På väg hem till Sebban!

 1. Linda-Mamma till Alfred säger:

  Behåller den här bilden i mitt sinne då;)hihihihi;);) Ja som sagt jag kommer gärna nästa gång;)
  Åh Faktum är mer för dom som hamnat lite snett i livet alkholister, knarkare osv. Som kämpar för att tjäna sina egna pengar få visa att dom också kan ändra sig.Visa staten att dom kan söta sig och få ett tak över huvudet. Tycker det är underbart att vi skänker miljontals kronor t katastrof drabbade länder men vad händer med vårat eget samhälles problem.Ibland kanske man borde hjälpa sitt eget land först! Att dessa människor lever på detta sättet är hemskt, vi borde se om våra egna problem också. Det går framåt men inte särskilt snabbt!

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Jag känner att man får hjälpa både hemma och borta. Kan hålla med en bit att hjälpa här hemma först men problem finns alltid och ofta är det ju värre utomland. Därför kan jag känna att jag även vill hjälpa till utomlands.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.