– På måndag börjar jag med sociala medier-detox –

Så här skrev jag om det på facebook:

Sociala medier-detox!
De som inspirerat mig till att skriva detta inlägg på Facebook är min man M och min vän Sofie. Min man skickade mig en länk (finns att hitta i mitt flöde) där testpersoner inte använt sig av sociala medier på en vecka. Min man och jag har nästa år varit tillsammans i 10 år. Vi har verkligen gått igenom mycket tillsammans. Många berg har vi bestigit och mysiga minnen har vi skapat. Vi har 2 underbara barn. Vi har verkligen byggt upp något stort tillsammans. Jag älskar honom något enormt precis som min perfekta lilla familj. Den är perfekt för mig och den har så mycket värme och kärlek. Kan man önska sig något mer? Klart att stigen inte är helt problemfri men genom att testas i livet så blir man så enormt stark.
Och så har vi Sofie som inspirerat mig massor till detta då hon faktiskt gått igenom samma sak. Varit ifrån sociala medier och vet ni. Hon överlevde! Hon skrev till och med ett brev till mig. Ja för hand! Det känns som att Sofie har varit en syster i ett tidigare liv. Hon förstår mig och jag förstår henne.
Och så var det ju det här med sociala medier och detox. Jag ska nämligen detoxa mig från sociala medier en vecka och se hur det är. Blir man lyckligare? Man måste ju få en jäkla massa extra tid. Iaf så kommer det nog en hel del nya tankar. Tankar som jag kommer skriva i min blogg.
Jag kommer hålla mig från Facebook, Instagram och twitter. Ni som vill ha kontakt med mig kan skicka PM om ni vill ha mitt mobilnummer. Annars nås jag på mail info.sojka@gmail.com eller på det gamla sättet via brev. Skicka PM eller mail så skickar jag min adress.
Och som sagt så kommer jag fortsätta uppdatera min blogg då jag ser den som min dagbok. www.sojka.nu

Dela gärna detta inlägg vidare för att kanske inspirera fler att göra samma sak. Jag börjar på måndag! En vecka utan sociala medier. Hur överlever jag det? Tycker själv det är intressant då jag alltid varit all in för sociala medier och haft Facebook typ sen det startade. Har aldrig haft ett avbrott av det.

Och glöm inte sprida kärlek! ♥

_____

Så på måndag börjar jag. Jag kommer lägga in några tidsinställda inlägg så att det inte ekar helt tomt här inne. Kommer dock blogga om mina dagar men de publicerar jag efter veckan som gått. Hur ska jag klara detta som haft facebook sen det startade? 🙂

2 svar på “– På måndag börjar jag med sociala medier-detox –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up