Okej jag är lugn igen!

ego

Mina nerver gick på sin spets i helgen. Jag har varit ganska cool lugn i hela företags processen men i helgen hade jag en klump i magen. Men ja det är väl så när man tagit sig in i denna världen!

Förra veckan var också en vecka då jag kom igång med träningen. Jag känner mig så sjukt glad för det. Äntligen! Mitt mående är nu därför på topp. Okej jag är oftast på topp men ja jag kände att något fattades. Jag tycker det är så viktigt att ta hand om sig och då både sitt yttre och inre. Att bli mamma är inte att förfalla som det är för många. Man glömmer bort sig själv och ja bara förfaller helt enkelt. Efter jag fött första barnet. Isak. Då började jag träna, ta hand om mig igen, fixa naglar, färga ögonbryn och fransar, ta hand om min kropp, sminka mig ibland, göra det där extra i vardagen. Men andra barnet var det mycket tuffare att komma igång med sitt EGO.Nu har man dubbelt upp att tänka på.

Ja jag har försökt innan också då och då ta hand om mig även efter Elias. Men nu känner jag att det räcker. Nu ska jag verkligen ta hand om mig. För allvarligt talat vill vi alla se snygga ut. Är det inte så?

0 svar på “Okej jag är lugn igen!

 1. Angela säger:

  heja dig vad du är duktig, det är viktigt att hitta sitt ego även om de inte är lätt. men det är aldrig försent 🙂
  Stor kram, hoppas klumpen har släppt 🙂

  Svara
 2. Vivi säger:

  Jag hoppas det löste sig med fakt. 😉
  Jo visst vill man se bra ut, sedan är jag ju lite dubbel när det gäller det där ! Samtidigt som jag gillar att pyssla med mig själv, naglar osv så tycker jag samtidigt att det är viktigt att börja inifrån och ut och inte känna att man måste se ut som mammorna i tidningarna, de flesta dagarna går jag i mysbyxor här hemma 😉 för det är helt enkelt grymt bekvämt !
  kram

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Ja det är en hårfin balans där! Men det är ju skillnad att förfalla och inte bry sig om sig själv eller om man tar hand om sig. Sen ska ju inte saker gå till överdrift!
   Ja mysbyxor är ju underbart!!! =D
   KRAM <3

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up