Nu gråter jag…


…efter att ha kollat på fyra bröllop! Cornelias som gifte sig med Tor hann bara vara gifta i en månad och 22 dagar. Detta lästs jag efter att dem skrev efter programmet att han gått bort kort där efter. Läste ett inlägg på fejan och därefter gick jag in på tv4 för att läsa.
Mina tankar går till hela familjen! Gör så ont i mig. Dem var så fina tillsammans och jag blir påmind att ta vara på varje dag jag får med min familj. Hans bortgång var verkligen onödig och hade kunnat förhindras.
Läs mer om det här.
Här berättar paret om hur dem förlovade sig. ♥
Cornelia%20friade%20p%C3%A5%20en%20papperslapp

0 svar på “Nu gråter jag…

 1. Ingiz säger:

  Känns ibland som svenska sjukvården i ett nötskal. De är bra på mycket men så kan de missa en sådan här sak som för den ena är en skitsak men för andra är skillnaden mellan liv och död.Det är väl därför man läser så otroligt mycket själv så man vet vad man ska kräva.Sorgligt är det i vilket fall. En kompis berättade om en av hennes vänner mannen hade fixat taket och skulle bara upp för att hämta en sak. Han tog inte på säkerhetsselen. Han trillade ner 2 dagar före deras barns dop – han dog. Det värsta var att han pratade med sina föräldrar angående dopet i mobilen samtidigt mamman skulle precis lämna över till pappan och då var inte sonen kvar i luren. ett ögonblicks verk.Som du skriver man får vara tacksam för varje dag men samtidigt får man inte bli rädd för att leva. Det enda som vi vet säkert när vi föds är att vi kommer att dö – inte när eller hur lång tid vi får med våra nära och kära.

  Svara
 2. Viktkamp säger:

  Fy fasen vad trist =( Man ska verkligen ta till vara på vad man har, man vet inte när det är borta =( Kram

  Svara
 3. Malin säger:

  Men usch så hemskt! De gör riktigt ont när man läser hennes ord!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.