Nästan fredag…

…eller nästan helg menar jag ha ha och här sitter jag med mitt kaffe. Inte stressad men efter att ha somnat kl 20:00 igår med Isak och få sovit ut, något som var väldigt längesen, så borde jag ha gått upp direkt när klockan ringde kl 06:00. Men nä, jag är bra på att snooza ändå.

Vad roligt att se så många som deltog i Weleda tävlingen. Kommer blir svårt att bara välja ut 3 vinnare! Ska försöka hinna det ikväll.

Snart är det iaf helg och det ska bli så himla skönt. Denna veckan är nog den vecka jag känner mig mest sliten av jobbet men sen är det säkert också  förkylningen som är på väg som bidrar och vädret. Det är så kvavt och räligt.

Som ni ser så har jag även ändrat de övre rubrikerna i bloggen. Längst upp till vänster stod det ju BLOGGEN och det var där man var tvungen att klicka för att komma tillbaka till startsidan. Nu har jag tagit bort den som startsidan och för att komma till just startsidan så har jag lagt till rubriken STARTSIDA. Nu kan det ju knappast missförstås? Tack till tjejen som kom men frågan för det är först då jag vet om någon funkar eller inte. Jag tycker ju det ska vara enkelt att förstå min sida så hit med all feedback! 🙂

Spread the love”

 

 

0 svar på “Nästan fredag…

 1. Mimmi säger:

  Sv: Tack detsamma söta du ღ
  hoppas att ni får en skön & mysig helg !!
  kramar

  Svara
 2. trustmedarling säger:

  jag tror jag kommer somna tidigt med barn ikväll. blivit allt för sena kvällar ett tag nu…

  hhaha de e rätt znoosa ändå ^^

  Svara
 3. Kenneth säger:

  Hej där

  Kul med nya besökare hoppas du tittar in igen jag kommer kolla lite här o se vad du har för skoj….

  Svara
 4. Popprinsessan säger:

  TAck, jag har en hel del pyssel kvar med designen, men jag är iaf på väg! Det var på tiden, har haft samma i ett år nu.
  Håller med om att vilja bli lite överraskad av maken ibland och ofta är han jättebra på överraskningar och presenter. Det gör att jag är lite bortskämd och kan bli lite besviken ibland när L har fått välja presenter och ett år blev det en elektrisk flugsmällare.. Inte jättekul, fast nu kan man ju skratta åt det 😉 I år blir det nog inte något speciellt eftersom vi kommer hem från semestern den dagen.
  Kul med alla dina tävlingar nu,
  kram! Och trevlig helg!

  Svara
 5. Annika - drömmen om 11 barn säger:

  Gosh, nu inser jag att jag missat att delta i tävlingen ^^

  Tack snälla, underbara, söta! Du anar inte hur mycket det betyder för mig!! <3 Jag bryr mig och försöker visa kärlek till alla i min närhet, det gör jag, även om det alla gånger inte är lika lätt (eller uppskattat), men ja… Sån är jag 😀

  <3 Kram <3

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up