– När lyckan sätter in –

Ja mina känslor går verkligen bananas nu! Ena dagen lipar jag och andra dagen sprider kärleken och glädjen. Det är väl så så här års. Med julen som närmar sig så har nog känslorna aldrig varit starkare. På gott och ont. Men idag känner jag lyckan.

Ja idag känner jag den där kittlande glädjen. Ni vet när allt känns rätt. Det är ju inte så alltid och vad vore livet utan dess dalar. Då skulle man aldrig veta när det var riktigt bra.

Ikväll myser jag med mina barn. Ni vet riktigt råmyser och njuter av ledigheten och att få vara med mina barn. Det är lätt att glömma det lilla när vardagen rusar förbi i full fart! Man ska inte glömma att livet kan förändras på ett ögonblick.

Imorgon kommer barnens “mormor” Karin. Det ska bli så mysigt. Jag längtar och barnen längtar. Först blir det glöggbjudning på jobb sen ska jag njuta med Karin och barnen av advent. TÄNK att det bara är lite mer än en vecka kvar till jul då! Vi ska gå på stan i Malmö och kolla lite på allt vackert som finns nu. När solen går ner ska vi njuta av allt så skiner upp stan och det ska bli kul att dela det med barnen.

Sen tänkte jag förutom en god middag att vi ska klä granen. Den är redan uppe och väntar på att bli klädd. Sen blir det mera mys här hemma.

image

6 svar på “– När lyckan sätter in –

 1. Marina säger:

  Va härligt det låter! Jag undrar alltid vad folk gör när dom “myser med barnen” 😀 😉 mina kids tenderar att mest vilja mysa med sina plattor och inte så mycket med mig 😉

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Så brukar det också så ut ofta här haha men denna gången blev det mys tillsammans med en massa film. 🙂

   Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Ja utan att det svänger så skulle man ju inte märka de bra dagarna. Tack och ha en fin fin dag du med! 🙂

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.